Jump to content

Dario_G01

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Dario_G01 objavio

  1. Baš mi je katastrofa jer je jednostavno sve pre usko i moram sad namotavati volan ljevo desno po neznam kolko puta napred rikverc da bi ušo ili izašo, katastrofa je blaga riječ....
  2. Obratio sam se baš upravitelju zgrade jer sam tražio da on dođe i stigo je i baš se tako ponio.
  3. Upravitelj zgrade se ponaša ko katolički župnik, nebi htio nikome da se zamjeri, pozvao sam ga, vidio je situaciju i rekao mi je da on rješava samo probleme zajedničkih prostora kao što su spremišta za bicikle, hodnici, put do zgrade. Susjedu sam isto reko da mi smeta da to makne pred upraviteljem jer smo se svi skupa našli u garaži, susjed je rekao da njemu to spremište treba za ljetno zimske gume, za bicikle, itd... Što znači da me niko ne doživljava 1% jer svi gledaju svoj interes Šta mi je činiti?
  4. Evo u prilogu riješenje l.p. Riješenje.pdf
  5. evo poskeniram to što imam i lijepim za 4min Hvala VAM
  6. Ja sam vlasnik 100% svog parkirnog mjesta, a susjed također vlasnik svog. Imam zemljišnoknjižnje riješenje da sam 100% vlasnik Jel bi trebao imati još nešto?
  7. Također bi molio ako ko zna, dal susjed može imati spremište na crti? Jer po meni morao bi se maknuti barem metar od mog vlasništva. Molio bi vas za vaše mišljenja l.p.
  8. PozdravNa samom početku moram Vam izraziti veliko nezadovoljstvo u svezi ponašanja mog garažnog susjeda koji je izgradio neko fiksno spremište u garaži iza svog auta.Sad radi njega ja ne mogu uči na svoje parkirno mjesto u garaži a k tome bit će još večih problema dok če i sprijeda biti sve popunjeno s autima drugih stanara, Susjed sad parkira tik sve u crte a ja imam s lijeve strane zid i balans mi je nemoguć, sve je pre na knap i sad još ovo spremište. Vozimo RENAULT MEGANE GRANDTOUR Karavan već dvije godine i susjed je vidio da imamo djecu i familijski auto i da nam je teško uči u garažu a sad imamo još veći problem RADI NJEGOVOG novog spremišta.Susjed je također to novo fiksno spremište izgradio u crtama i prilikom izlaska djece iz auta izlazak je nemoguć, također imamo problem s stvarima dok moramo vaditi iz gepeka jer jednostavno mi sad nemamo manevarski prostor. S lijeve strane zid s desne spremište, katrastrofa!JA želim da se ovo novo fiksno spremište u potpunosti makne jer mi je oduzet manevarski prostor koji je ionako već do sad bio pre malen.Molim Vas za pomoć i angažman!Moja garaža je broj: 24 Susjed s novim fiksnim spremištem je: 25 Slike u prilogu o opisanoj situaciji
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija