Jump to content

Mnml

Korisnik
 • Broj objava

  11
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Da poslodavac me oslobodio rada za vrijeme otkaznog roka
 2. Pozdrav,od 01.06.2020 do 07.09.2020 sam bio na bolovanju zbog operacije ruke u međuvremenu sam dobio otkaz ugovora o radu 05.08.2020 i imam otkazni rok dva i pol mjeseca.Pravnica u firmi mi je rekla da nemam pravi na naknadu za bolovanje duze od 90 dana jer sam na otkaznom roku.Sad me zanima da li imam ista prava za vrijeme otkaznog roka kao i za vrijeme dok mi nisu raskinuli ugovor o radu?
 3. Mnml

  Otkaz ugovora

  Koeficjent za isplatu place je drugaciji i radno mjesto se drugacije zove
 4. Mnml

  Otkaz ugovora

  Ali moj stari ugovor nije uskladen s novim pravilnikom o radu
 5. Krajem 12/2020 u firmi je doslo do reorganizacije i odbio sam potpisati novi ugovor...imam sve uvjete za otpremninu i firmi mi ne zele isplatiti otpremninu pa namjerno odugovlace evo vec pet mjeseci mi nisu ponudili “otakz ugovora o radi uz ponudu novog ugovora”.Sad me zanima koliki je zakonski rok do kad oni mogu odugovlaciti s tim??hvala
 6. Zaposlen sam u toj firmi 12 godina i ponudili su nam novi ugovor o radu s izmjenjenim uvjetima koji ne zelim potpisati.imam li pravo na otpremninu?
 7. Nitko mi nije spominjao nikakve rokove
 8. Da jasno sam im rekao da ga necu potpisati i proslo je 20 dana i nitko vise nista ne spominje...osim sta mi je sef rekao da možemo biti u firmi do kraja godine ali to mi nema nikakve logike da me toliko mogu zadrzati
 9. Pocetkom godine u firmi je napravljena reorganizacija i ponuđeni su nam novi ugovori,nisam potpisao novi ugovor.Zanima me koliko vremenski me poslodavac ima pravo zadrzati u firmi s obzirom da nemam potpisani novi ugovor??
×
×
 • Napravi novi...