Jump to content

pajo patak

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je pajo patak objavio

  1. Molim informaciju, kad nastupi zastara izvršenja ,prema Zakonu, koliko brzo se može očekivati da sud donese odluku o zastarijevanju . Kakav je postupak nakon toga po pitanju izdane tjeralice, te šta se preporučava; čekati da sud donese odluku, ili postoji mogućnost da se postupak ubrza.
  2. Dali oštećena strana ima pravo nakon proteka roka, zastare, ponoviti tražidbu naknade štete?
  3. U presudi mi stoji da sam pored izvršenja kazne od 1 god duzan platiti odštetni zahtjev , dali zastara vrijedi i za taj dio. I dali on zastarjeva kad i kazna izvrsenje?
  4. Ako je kazna ravno 1 god, dali je zastara 6 god ili 10 god
  5. Molim pomoc osuden na kaznu zatvora u trajanju 1 god ( pravomocna presud 07mj/2015 , dijelo pocinjeno 2007 god ) i u drugom predmetu 1god i 10mj , (pravomocna presuda 01mj/2013) , dijelo pocinjeno 2010 god ) , pravomocnou presudu i poziv na izdrzavanje kazne zatvora nisam primio i nedostupan sam , iako sam sudjelovao u kaznenom procesu , zanima me , dali se mogu osloniiti na zastaru , dali imam kakvih opasnosti da neode u zastaru , te kako mogu docui do podataka tocnih , te dali ima potrebu se bojati ako ukljucim odvjetika za detaljne informacije ( uvid u spis i sl) da mi se nece nesto po zlu krenuti , te s obzirom da se mijenujao zakon zastarjevanja u vremenu kada je proces bio u tijeku , te dali mi moze netko pomoci s savjetom sta raditi s obzirom da je sada dosta vremena proslo , dali zastara se moze docekati i k ada po Vasem misljenju ona nastupa , ili koji korak da poduzimam i kada a da se ne bojim da mi se situacija ne iskomplicira ( produzenje zastare , ili nesto) hvala unaprijed
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija