Jump to content

Tokky

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Tokky objavio

  1. Nakon 9 mjeseci stigla je i presuda. Sudski troskovi (100kn) i psihosocijalni tretman, te me zanima sto se pod time misli. Znaci li to testiranje te ako da gdje se trebam javiti? Osim navodenja tretmana kao mjere/presude nije navedeno ni gdje ni kada se javiti osim da ga treba provesti nadlezna ustanova, udruga ili pravna osoba Sve skupa je zbunjujuce s obzirom da vise ne pusim(nisam nikad ni bio neki pusac, vise pehist) sto me sutkinja i pitala pa se nisam ni nadao takvom rjesenju koje mi u stvari i savrseno odgovara.
  2. Hvala Vam na odgovoru. Onda cu napraviti prigovor. Citanjem slicnih tema po forumu stekao sam dojam da mi je bolje doci osobno na sud posto sam uredan, pristojan i elokventant decko. Moram li pri odlasku u PP na nesto posebno pripaziti pri podnosenju tog zahtjeva/prigovora?
  3. Pozdrav. Danas sam nasumicno zaustavljen i legitimiran na ulici pri izlasku sa radnog mjesta(povremeni studentski posao) usred bijela dana te sam policajcima dragovoljno predao 6g(sa pvc vrecicom u kojoj se nalazi) marihuane. U postaji mi je izrecena kazna od 4700kn. Predhodno sam prekrsajno kaznjavan jednom, za posjedovanje 2g marihuane, krajem 2013.g. Student sam , zivim sa samohranom majkom koja je na bolovanju vec godinu dana radi ozbiljne bolesti.Zanima me imam li osnova na zalbu te moze li mi i koliki problem stvoriti prekrsaj od prije 7 godina? Lijep pozdrav
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija