Jump to content

Nnina3322

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Nnina3322 objavio

  1. Ne,nekada bih se pobunila i onda bi mi se promijenio raspored.
  2. Pozdrav,radila sam u firmi gdje se raspored slao dan ranije za naredni tjedan,gdje se islo iz popodnevne u jutarnju smjenu (krsilo se pravilo o odmoru izmedju smjena od 12 sati),nakon nocnih smjena se znao dobiti samo jedan slobodan dan itd...ima toga jos ali da ne pisem sad sve. Mene samo zanima kakve su mi sanse da idem protiv poslodavca.
  3. Pozdrav,radim na radnom mjestu prodavača i stojim 8 sati na nogama. Do sada smo mi kao pušači imali pravo na tri cigarete u smjeni i pola sata prave pauze medjutim to su nam ukinuli i cak nam ne daju vise pol sata pauze u komadu vece dva puta po 15 min. Produktivnost se jako smanjila jer su 80% zaposlenih pušači. Zanima me kakva su nam prava? S druge strane poslodavac krši masu drugih zakona kao sto je tjedni i dnevni odmor a da ne govorim to da raspored za naredni tjedan dobijemo tek u nedjelju.
  4. Postovani, recite mi kome prijaviti neizdavanje racuna,krivotvorenje potpisa na ugovoru o radu te dozvoljavanje kartanja u novac u ugostiteljskom objektu? Naime,poslodavac trazi da se ne kuca svaki racun a ugovor o radu nikad nisam vidjela a nisu ni drugi zaposlenici? A na svoje oci sam u vise navrata vidjela kako se u vecernjim satima tamo karta u novac.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija