Jump to content

Nikola2008

Korisnik
 • Broj objava

  5
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O Nikola2008

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Hvala vam svima na savjetima. Posebno se zahvaljujem: Borbena7 i Spitfire. Bili smo u mogućnosti pa sam platio dug uz popust jednokratno samo da ih se riješim zauvijek. Ubuduće ću paziti da ne moram imati problema s B2 Kaptial i njima sličnima.
 2. Evo mali update što se tiče B2 Kapitala. Hvala vam na savjetima. Prestali su zvati pa im nisam ništa pisao. Zaokupiran poslom , bebicom i drugim stvarima čovjek zaboravi na njih. Poslali su mi novu ponudu da platim dug jednokratno uz 40% popusta - 10 000 kn ili na rate uz 30% popusta 11 700 kn . Isplati li se platiti to pa da se ih riješim zauvijek? Mislim je li uopće realno očekivati da će pristati na zastaru ili nešto slično tome? Isplati li se natezat s njima? I onda je tu pitsanje od kad uopće počinje teći vrijeme za zastaru. Od dana kad su oni odkupili dug ili? Taj dio mi još uvijek bjež
 3. Hvala na objašnjenju. Malo kasnim s pisanjem zbog posla. Šta bi sad ja trebao poduzeti? Saznati točni datum kad su kupili dug od Erste? Pisati njima da se pozivam na zastaru? Da im pošaljem svoju ponudu koliko novca im mogu ponudili ili? Unaprijed hvala na odgovoru.
 4. Dobio sam poštom prijedlog za ovrhu na temelju vjerodostojne isprave do 50 000 kn. Na to sam se žalio. Pozivao sam na zastaru ako se ona dogodila. Predmet je išao na sud. Nisam bio pozvan. Oni su tužbu povukli.
 5. Kao to obično biva B2 Kapital je kupio dug po tekućem računu (odobreni minus oko 7000 kn) koji sam imao u Erste banci. To je bilo oko 2008. -2009. godine. Kako sam promjenio banku i u međuvremenu se preselio tu je vjerovatno došlo do komplikacija. Moja greška je što sam na to zaboravio što je vrlo neodgovorno od mene. I slažem se da taj dug trebam podmiriti. I tako su i Erste i B2 Kapital slali poštu (tako su mi oni rekli) na adresi na kojoj više nikog nije bilo. Nisam dobio ni jednu obavijest o prodaji duga . Ni jedan telefonski poziv. Ništa. Sve do 2017.te godine. Kada se B2 Kapital potrudi
×
×
 • Napravi novi...