Jump to content

Branko 1960

Korisnik
 • Broj objava

  10
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O Branko 1960

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Jasno mi je, međutim prošlo je više od 5 god od otkaza kredita, pokušat ću se pozvati na zastaru. Ništa me ne košta! Hvala Vam!
 2. Hvala Vam, da napomenem da je Kapital doo od otkupa duga, slao dopis i bilo je tel poziva. Međutim tek u 11mj 2020 pokrenuo je ovršni postupak nad jedinom mojom nekretninom, žalio sam se i županijski sud je prihvatio moju žalbu te poništio riješenje općinskog suda!
 3. Ne banka je samo otkazala kredit i prodala svoje dugovanje Kapital dooo
 4. Pozdrav! Molim za savjet tj za koliko nastaje zastara duga prema društvima koja se bave otkupnom dugovanja? Konkretno banka mi je otkazala kredit i moje dugovanje ustupila firmi koja se bavi naplatom potraživanja! To znači da sam njihov dužnik! Koje je vrijeme apsolutne zastare, ako računamo od dana kada je preuzeto tj otkupljeno moje dugovanje? Hvala!
 5. Hvala Vam, recite mi obzirom da se dug pokušava naplatiti više od 19 god, da li je možda nastupila i zastara? Lp.
 6. Pozdrav! Imam dug u ERSTE CARD CLUB doo, ukupan iznoz na dan 03.06.2020 je 16.806,79 kn. Dug je pod rješenjem o ovrsi od 13.04.2011. 13.02.2020.FINA je isknjižila dug iz redosljeda naplate. Općinski sud je odredio 13.07.2020.ovrhu nad jedinom nekretninom. Da li je to moguće i ako nije što navesti u žalbi? Lijep pozdrav!
 7. Hvala, to podrazumjeva da je učinio nekakvo kazneno djelo protiv darovatelja. On to nije ali jednostavno više ne želi na bilo koji način komunicirati. Napominjem da sam bio ssmohrani roditelj od njegove 9.godine!
 8. Sinu sam darovnim ugovorom prepisao stan od 64m2, ugovor je bez ikakvih mojih uvjeta niti zahtjeva prema njemu. Iselilo sam iz stana i otišao živjeti sa pok.majkom u njenu kuću. Od mog iseljenja sin mi se uopće ne javlja niti dolazi da me vidi. Oženio se i dobio dijete a da me nije niti zvao i do dan danas nisam vidio unuku. Imam 60 god, prije ne pune dvije god imao sam infarkt a inače od 1996god boljem od PTSP-a. Na koji način i da li uopće mogu poništiti darovni ugovor? Napminjem da imam nekretninu na svom imenu koju sam naslijedio iza pok majke. Lijep pozdrav!
×
×
 • Napravi novi...