Jump to content

Branko 1960

Korisnik
  • Broj objava

    27
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

Postignuća

  1. Koliko sam shvatio, imam pravo na ukupno pretplaćeni iznos cca dvije godine ili samo na preplaćeni iznos od dana podnošenja zahtjeva!?
  2. Od datuma podnošenja zahtjeva, ne moram plaćati, uplaćene su dvije alimentacije!
  3. Da imam, pokenio sam sudski postupak i dobio odluku da ne moram plaćati!
  4. Lijep pozdrav! Plaćao sam alimentaciju za dvoje djece! Nisu me pravodobno obavijestili o tom da više ne postoji zakonska osnova za plaćanje! Nastavio sam plaćati tj uplaćivati na tekući račun njihove majke u trajanju cca dvije godine! Da li imam pravo na povrat preplaćenih sredstava i za koji vremenski period? Obzirom da su uzimali sredstva koja im zakonski ne pripadaju! Sa poštovanjem!
  5. Vrhovni sud, vratio je predmet, Općinskom sudu da odluči o pravidobnosri tj članku 388 zpp! Hvala najljepše!
  6. Lijep pozdrav! Hvala Vam na dosadašnjim odgovorima! Da li mi netko može reći, koliko je zakonski rok za traženje izvanrednog pravnog lijeka od Vrhovnog suda u paničnom postupku? Hvala!
  7. Da, planiram otići u sud u Osijeku i tražiti spis na uvid
  8. Naravno, dokazi su osobna iskaznica, izvod iz zemljišno knjižnog odjela da nemam drugih nekretnina, riješenje sa ostavinske rasprave kojim sam naslijedio nekretninu, računi o potrošnji struje i vode i naravno susjedi koji znaju da stanujem na toj adresi. Obzirom da je to drugistupanjska presuda tj riješenje, da li mogu uložiti žalbu Vrhovnom sudu, jer ne postoji napisan pravni lijek?
  9. Ne znam ja sam dobio presudu tj da se odbija moja žalba a u obrazloženju su navedene ne istinite činjenice koje sam naveo!
  10. Naveli su to u odgovoru na moju žalbu, dokazati nisu mogli jer to jednostavno nije točno i ne može se dokazati! Želim ih prijaviti u DO,zbog iznošenja lažnih dokaza u svrhu obmane
  11. Naveli su da nekretnina koju imam nije jedina i da ne stanujem u njoj, da imam dvije adrese a to sve nije točno! Tako je županijski sud presudio u njihovu korist. Znači obmanuli su sud
  12. Lijep pozdrav! Da li je kazneno djelo ako agencija za naplatu potraživanja u svom odgovoru na moju žalbu, sudu dostavi ne istinite podatke o meni i mjestu stanovanja i time dovede sud u zabludu a samim time i presudu koja ide meni na štetu! Hvala na odgovoru!
  13. Molim, da li netko zna, koji je zakonski rok za postavljanje prometnog znaka od dana podnošenja zahtjeva za postavljanje istog!? Naime u 6.mj udario sam srnu na dijelu ceste gdje nije bio znak za opasnost od divljači na cesti! Croatia osiguranje i lovačko društvo ogrsđuju se od odgovornosti, obzirom da je lovačko društvo u 3mj zatražilo postavljanje navedenog prometnog znaka. Zanima me da li je ured za promet grada Osijeka, probilo zakonski rok za postavljanje znaka? Hvala!
  14. Jasno mi je, međutim prošlo je više od 5 god od otkaza kredita, pokušat ću se pozvati na zastaru. Ništa me ne košta! Hvala Vam!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija