Jump to content

Deaaaa

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Deaaaa objavio

  1. Molim pomoc,radi se o podjeli imovine nakon raskida vanbracne zajednice. Ovako,kucu sam kupila ja,na toj adresi nismo zivjeli niti bili prijavljeni,i sad nakon raskida zanima me da li ta nekretnina ulazi u podjelu? Hvala!
  2. Molim pomoc,radi se o podjeli imovine nakon raskida vanbracne zajednice. Ovako,kucu sam kupila ja,na toj adresi nismo zivjeli niti bili prijavljeni,i sad nakon raskida zanima me da li ta nekretnina ulazi u podjelu? Hvala!
  3. Molim pomoc,naime radi se o braku koji nije trajao punih 5 godina,5 godina bi bilo sad u trecem mjesecu,ono sto me zanima ima li koji od bracnih drugova pravo potrazivanja prema drugome ukoliko je jedan izdasno ulagao u nekretninu?
  4. Pozdrav,molim pomoc u svezi vidjanja dijeteta,podjele praznika. Po presudi otac ima pravo svaki drugi vikend,dan u tjednu,svaki drugi praznik(bilo koji),pa me zanima kada nastupe praznici i poklopi se neki blagdan,a dijete mora biti kod mame,da li je to tako ili se u tom periodu to ne racuna ciji je ciji blagdan tokom praznika?
  5. Ne naplacuje se uopce,jer sam imala i previse strpljena. Zanima me da li na fini mogu predati zahtjev za prisilnu naplatu?
  6. Upit-postupak prisilne naplate putem mirovine? Baka obvezala sudskom presudom placati alimentaciju za unuka,i naravno,nije redovni platisa. Potrazivala bih putem fine zaostatke,te za ubuduce tekuce mjesece,zanima me da li je to moguce?
  7. Upit,s obzirom na situaciju sa koronavirusom,sto se tice vidjanja dijeteta. Dijete je u VG a ja u Zg,15 km smo udaljeni,te me interesira da li treba za dijete propusnica prilikom izlaska na vidjanja ili?
  8. Ali takav ugovor bi se mogao sastaviti?
  9. Deaaaa

    Pozajmnica

    Trazim pomoc. Zanima me da li se mogu odreci nasljednog prava,tj.buduceg kao garanciju za povrat pozajmnice,ali i da se taj ugovor koji se slozi ponisti ako obje strane ispostuju dogovor? Ugovor bi se ovjerio kod javnog biljeznika
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija