Jump to content

Petarp

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Petarp objavio

  1. Sve sto sam nasao o Paulijanskoj tužbi vezano je za nekretninu koja se nalazi u zemljisnim knjigama, pošto se ova nekretnina ne nalazi, ne znam da li mogu uopce vidjeti taj darovni ugovor..
  2. Hvala na odgovoru! Svakako planiram zaposlit se i da mi skidaju s racuna, a ovo napraviti nakon toga.
  3. Prije svega postovanje i lijepi pozdrav. Zatekao sam se u velikom problemu naivno vjerujuci ljudima... No nebitno zbog ceka i kako, probat cu to rijesit kako god znam. Preko bianco zaduznice sjela mi je ovrha na racun, nakon sto se nisu mogli naplatit, probali su na nekretninu(nije legalizirana, u postupku je legalizacija i ko zna kad ce bit legalizirana). Moje pitanje je, ako se nikako ne uspijem dogovorit s ljudima vezano za taj dug(za koji nazalost nisam kriv), da li postoji mogucnost da prepisem na nekoga od djece nekretninu i da se neko od djece upise u zemljisnu knjigu kao vlasnik kada budu svi papiri gotovi i nekretnina bude legalna? Puno bi mi znacilo vase misljenje i unaprijed uveliko vam hvala!
  4. Poštovanje. Imao sam firmu građevinsku i 2013. firma je zatvorena i otišla u stečaj(kriza nema posla itd.). Potpisao sam bianco zadužnicu kada sam izvodio radove, radovi su uredno izvedeni(nitko me nije zvao niti ista da nesto ne valja). Pokrenuta je bianco zaduznica na moj vec ovrseni racun, nisam radio i nisam imao sredstva(ni ne znam razlog pokretanja, cekam sastanak sa odvjetnicima da vidim pravi razlog). No moje pitanje je, imam nekretnitnu koja nije jos legalizirana, u procesu je lagalizacija. Da li postoji mogucnost prebacivanja nekretnine na nekoga od djece, da mi ne bi to uzeli(cijeli zivot sam na bausteli proveo radi te kuce). Ako moze ikakva pomoc, savjet dobro bi mi dosao. Lijepi pozdrav i hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija