Jump to content

Tamaraaaa

Korisnik
 • Broj objava

  3
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O Tamaraaaa

 • Status
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. I ja sam u slicnoj situaciji. Predala sam dokumente 06.02.u BL i od tada nemam nikakvu novu informaciju. Mislim da ne bi trebalo da se ceka toliko dugo, a govorim to jer je sestra kao maloljetna predavala za domovnicu i sve je bilo rijeseno za 3 mjeseca. Nakon usvajanja ove dopune rekla bih da je i nas slucaj “cist” te nema razloga za nadopune ili odugovlacenje. Nadam se barem da je tako i da ce nam sto prije stici rjesenje
 2. Jedan roditelj mi je hrvatski drzavljanin, a zahtjev sam predala u Konzulatu u BL. U principu, nisu mi nista znali reci jer ni njima jos nije jasno, pa sam ja poslala upit na MUP HR i dobila detaljan odgovor, gdje su mi rekli da imam osnova za predaju i pobrojali sve sto mi treba. Predala sam popunjen obrazac za prijavu, rodni list, ovjerenu domovnicu roditelja, uvjerenje o nekaznjavanju, zivotopis, uvjerenje o drzavljanstvu i ovjerenu licnu kartu. Pristojba je bila 60km.
 3. I mene ovo zanima? Sestra je prije 2-3 godine (bila je maloljetna) dobila pozitivan odgovor u roku od 2 mjeseca po predaji zahtjeva. Ja sam predala nedavno zahtjev po osnovu ovog clana i isto smatram da obrada nece trajati toliko dugo.
×
×
 • Napravi novi...