Jump to content

noviiii

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav. Osobe koje su rođene nakon 1991. godine, a oba roditelja su u trenutku rođenja državljani RH. Srpsko državljanstvo dobijeno 2004. godine. Koliko se rješenje čeka u takvim slučajevima? Na MUP RH piše (ako su oba roditelji hrvatski državljani, priložiti njihove domovnice ili potvrde matičnog ureda radi brže obrade zahtjeva). Zahtjev predan u Konzulatu u Subotici.
  2. Pozdrav Bane, gdje ste predali zahtjev? I meni su oba roditelja HR državljani. Koliko košta predaja zahtjeva, imaš li informacije sa trenutnim stanjem zahtjeva, da li su vam rekli koliko se čeka na rješenje zahtjeva?
  3. A za one koji su isto rođeni nakon 92. godine, a oba roditelja su u trenutku rođenja državljani RH. Koliko se rješenje čeka u takvim slučajevima? Na MUP RH piše (ako su oba roditelji hrvatski državljani, priložiti njihove domovnice ili potvrde matičnog ureda radi brže obrade zahtjeva). Zahtjev bi predao u Konzulatu u Subotici. Je li moguće podnijeti zahtjev gdje su roditelji upisani?
  4. Tamara gdje ste predali zahtjev? da li vam je jedan ili oba roditelja Hrvatski drzavljanin? Sta ste od dokumenata predali, da li ste pisali zamolbu, sta su vas pitali i koliko košta podnošenje zahtjeva? Obrada zavisi od dokumenata koje posjedujete i gdje ste rodjeni, ima nedavno slučajeva koji su dobili rješenje za 3 mjeseca a neki čekaju 7 - 8 mjeseci i jos nema rješenja.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija