Jump to content

Korisnik 994

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. stvar je u tome sto me nitko nije vidio da to radim, mogu samo nagađati. I da me vidio sigurno ne bi izasao s tim iz ducana. Bar ja tako mislim
  2. realno, ne mogu nista ako nemaju dokaz na kameri...mogu pretpostavljati samo nista drugo, sa pretpostavkom ne mogu nista, mogu reci policiji pretpostavljamo da je to taj decko napravio, ponavljam bez dokaza ne mogu nista, a to ce se skuziti tek na inventuri dućana, prije nikako.
  3. Dobro večer forume! Ukrao sam lego kockice u ducanu kaufland u sveukupnoj vrijednosti oko 1000 kn(ukradeno u 4,5 navrata), pritom me nisu uhvatili niti jednom na dijelu do danas, samo sto nisu bile legice nego cokoladice nekakve koje imaju smijesnu vrijednost. Sad me zanima informacija jel mogu skuziti da sam ja? Nisam niti snimljen na nazdoru prilikom krađe lego kocaka, makar sam danas uhvacen na dijelu, zastitar je samo napisao izvjesce o krađi i policija nije bila obavjestena. Kada skuze da su kutije iza polica po ducanu a to boga pitaj kad ce bit mozda na inventuri il tko zna, jel mi mogu sta cak i ako posumnjaju na mene a nemaju video snimku kao dokaz...molim za odgovor..
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija