Jump to content

NGSlavko

Korisnik
  • Broj objava

    20
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

110 pregleda profila
  1. Hvala poštovani prof, mogu li obadvije, pa da zbrojim ? LP
  2. Tako je kako ste napisali, razumio sam ga, kontaktirali smo 😊
  3. Poštovani prof nisam imao potrebu išta komplicirati, samo sam unio svoj stvarni staž, i u prilogu ispod izračuna je prikazan onako kako zaista je. Znači zadao sam datum 21.10.20, starosna mirovina, staž 36 g, 7 mj, 2 dana....drugo me nije ni tražio... mislite li da to možda nije bilo ispravno?
  4. Poštovani malicovjek, poštovani prof, slijedeći Vaše upute, uspio sam s drugog uređaja postaviti zahtjev za informativni izračun mirovine. Izračun je urađen i iznos mirovine cca 60% veći nego što primam trenutno, što mi je jako uljepšalo ove tmurne dane. Još jednom obojici puno hvala na strpljenju i pomoći.
  5. Ma dobro, nemojte se više truditi, proći će i ovo još malo vremena, pa ćemo vidjeti iz prve ruke (ako nas ne sredi virus ili potres 🙂)...
  6. Ne, ne mogu, dobro pa ste ovo postavili, bar sad znam što mi točno treba... ja dobijem samo obrazac zahtjeva koji mi se odmah skine i koji mogu jedino osobno predati na šalteru. Računalo mi je van funkcije, pa radim na Androidu, možda je problem i tu, a opet ponavljam da sam pročitao kako izračun ne može tražiti onaj tko već ima rješenje za mirovinu. Bilo kako bilo, hvala još jednom i Vama i Profi na trudu... LP Slavko !!
  7. Poštovani malicovjek, ne mogu nigdje pronaći tablicu za izračun mirovine, pa sam stoga i zaključio da mi je ne nudi jer već imam mirovinu, a nešto u tom smislu i piše. Pronađem samo obrazac „zahtjev za informativni izračun mirovine”
  8. Poštovani Prof, pokušao sam napraviti kako ste me uputili, nisam uspio niti po Vašoj tablici, niti na stranici mirovinsko.hr. Dozvoli mi izvaditi sve potvrde (staž, plaća, zapis), ali nemam pristup izračunu mirovine, kako sam razumio, zato što sam već u sustavu kao umirovljenik. No nije ni bitno, strpiti ću se pola godine, a Vama još jednom puno hvala na trudu i lijep pozdrav iz N.Gradiške !!
  9. Koristim pristup građanin, pokušat ću izračunati...hvala Vam !!
  10. Bio sam kod pravnika u HZMO S.Brod...imam pravo na starosnu mirovinu, za ponovni izračun moram podnijeti zahtjev u mjesecu prije 65. rođendana 🤗
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija