Jump to content

Anitabc83

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Anitabc83 objavio

  1. Predala sa 24.05.2019 a nadopunu imala 28.09.2019.Hvala puno sutra idem za Beograd pa sta bude 😀
  2. Danas su me iz konzulata u Beogradu obavestili da je moje resenje stiglo kod njih i da mogu da odem da ga preuzmem .Na pitanje kakvo je resenje doneseno nisu zeleli da mi daju odgovor,vidim ovde da neki koji su dobili poziv iz konzulata saopstena im je i odluka pre preuzimanja pa mi nije jasno,bojim se da je mozda negativno pa mi zato nisu ni rekli dok ne odem.Ako je neko imao slicno iskustvo molila bih ga da to svoje iskustvo podeli samnom.
  3. Danas su me zvali iz konzulata u Beogradu da mi je resenje stiglo kod njih i da mogu da idem da ga preuzmem,na moju zalost gospodja koja me je obavestila nije htela da mi kaze kakvo je resenje doneseno.Ostaje mi da se nadam najboljem.
  4. Na internetu sam nasla sajt matice@web gde se moze proveriti da li ste upisani u maticne knjige,kontaktirala sam ih i dobila sledeci odgovor: Poštovani, Vaša prijava pod brojem APIS00000225564 je riješena. Rješenje zahtjeva: Poštovana, zahtjev uputite nadležnom matičnom uredu. Lijep pozdrav, Da li to znaci da mi resenje pozitivno cim oni imaju moju prijavu i trebam da se obratim maticnom uredu?
  5. Hvala puno na odgovoru,sada mi jedino ostaje da cekam i da vidim kakvo je resenje doneseno u mom slucaju,inace da napomenem da sam cekala devet meseci sa jednom nadopunom nakon cetiri meseca,nadam se najboljem
  6. Naravo,razumem ja to,ali nije moguce da nas zovu da preuzmemo negativno resenje,negativno resenje moze biti prosledjeno i postom sa obrazlozenjem,a ako je doneseno pozitivno logicno bi bilo da se ono preuzima jer mora da se potpise,bar ja tako mislim.
  7. A recite mi ukoliko je odbijenica kako nas onda obavestavaju,ovde stoji radi preuzimanja odluke bicete obavesteni,da li se i odbijenica preuzima ili samo pozitivno resenje?
  8. Da li je neko dobio ovakav odgovor od ministarstva: Poštovana, obavještavamo Vas da je postupak povodom Vašeg zahtjeva za stjecanje hrvatskog državljanstva prirođenjem okončan. Radi preuzimanja odluke biti ćete pozvani od strane nadležnog Veleposlanstva Republike Hrvatske u Beogradu. S poštovanjem Kabinet ministra, Služba za odnose s javnošću | Minister’s office, Department for Public Relations t: +385 1 61 22 353 | f: +385 1 61 22 771 e: pitanja@mup.hr Ul. grada Vukovara 33 | 10 000 Zagreb mup.gov.hr Ne znam kako da ovo protumacim jer ne zele da mi kazu da li je resenje pozitivno ili ne.
  9. Da li je neko dobio ovakav odgovor od ministarstva: Poštovana, obavještavamo Vas da je postupak povodom Vašeg zahtjeva za stjecanje hrvatskog državljanstva prirođenjem okončan. Radi preuzimanja odluke biti ćete pozvani od strane nadležnog Veleposlanstva Republike Hrvatske u Beogradu. S poštovanjem Kabinet ministra, Služba za odnose s javnošću | Minister’s office, Department for Public Relations t: +385 1 61 22 353 | f: +385 1 61 22 771 e: pitanja@mup.hr Ul. grada Vukovara 33 | 10 000 Zagreb mup.gov.hr Ne znam kako da ovo protumacim jer ne zele da mi kazu da li je resenje pozitivno ili ne.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija