Jump to content

dom140

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poštovani, nije mi stigla ikakva kazna. Valjda ni neće, ali onda opet nikad ne znaš. Poznajem ljudima koji je stigla nakon skoro godinu dana...
  2. Mislim da je to najverojatnije bilo na križanju Savske i Vukovarske, ali nisam 100% siguran. Svakako nisam siguran jesam li prošao na debelo crveno ili je taman bio prijelaz na semaforu, ali eto. Što je tu je. Općenito me zanimalo snima li kamera automatski kada netko prođe na crveno i nalazi li se uopće tamo kamera. Ja sam se ponakviše uplašio iz razloga jer sam mislio da me očekuje kazna tipa 10+ tisuća kuna ili oduzimanje vozačke na par mjeseci.
  3. Znate li možda koliko otprilike dugo treba da stigne kazna? I koliko bi otprilike iznosila s obzirom da mi je prva kazna ikad?
  4. Poštovani, Zanima me snimaju li kamere na raskrižjima prolazak kroz crveno? Naime, 23.02.2020. u 4:00 ujutro vozio sam se Savskom cestom u Zagrebu. Na jednom malo većem raskrižju (nisam siguran na kojem točno) pogledao sam prema semaforu i uočio zeleno te sam na sekundu, dvije pogledao prema navigaciji (ne snalazim se previše po Zagrebu s obzirom da nisam iz Zagreba) nakon čega sam pogledao prema raskrižju i uočio da s lijeve i desne strane raskrižja stoje automobili. Prođem ravno kroz to raskrižje kretajući se PO OGRANIČENJU te na sekundu bacim pogled prema retrovizoru i vidim u da su se vozila koja su bila blizu iza mene zaustavila na semaforu. Imam osjećaj kao da sam slučajno prošao kroz crveno, a da nisam toga ni svjestan. Nikada u životu nisam dobio kaznu ili učinio takav prekršaj. Osobno se ne usudim ni prolaziti na žuto kroz raskrižje. Jednostavno sam se umoran vraćao kući i sad me strah da me to bude skupo koštalo. Unaprijed hvala i lijep pozdrav.
×
×
  • Napravi novi...