Jump to content

jasna jasna

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. prije puno godina sam kupila parcelu od 800m2 ,ali je pod zajedničkim kat. brojem sa parcelama prodavatelja. prije 2 god sam dovela mjernika i on mi je izmjerio, označio, nacrtao ali na katastru nije učinio ništa i ta je parcela ostala pod istim zajedničkim brojem kao i prije. Sada prodavatelj tvrdi da trebamo zvat mjernika da on izmjeri njegovu parcelu i moju e da bi se onda na katastru moglo dobiti svoj broj parcele. dali ja moram ponovo zvat mjernika i plačat ako imam dokument mjernika koji mi je mjerio .
  2. niste mi ništa odgovorili , jel to znači da se ne može više ništa uraditi
  3. Isti slučaj , žalili smo se lani u 6 mj. što sam bila prije navela, a odgovor je stigai prije par dana i glasi :" Sukladno čl. 106.Zakona o prostornom uređenju (NN 153/13, 65/17,114/18, 39/19, 98/19) dostavljamo Vam odgovor na primjedbu dostavljenu dana 11.06.2019.g u kojoj ste tražili k.č. 5628/22. 5628/25. 5628/26. k,o. Trogir.Da se izneuređenog građevinskog područja naselja stavi u uređeno građevinsko područje naselja. odgovor glasi:NE Obrazloženje: područje se smatra neuređenim dijelom građevinskog područja jer nije izgrađena planirana osnovna infrastruktura. S poštovanjem " I to je sve , a bez prava prigovora. savjetujte mi šta da radim ako nemam prava prigovora
  4. fala vam puno na iscrpnim odgovorima , stara sam i ne mogu se snalazit, a i ne razumijem šta bi to značilo "Uglavnom, probajte s pritiskom na JLS, još malo pa idu izbori"
  5. Isti slučaj je i sa mojom parcelom koja je do njihove. rečeno je od strane gradonačelnika da uloži prigovor i da će bit rješeno. prigovor je uložen još na početku 6-og mj. 2019,uredno protokoliran,, ali na nj nije nitko odgovorio .sad kažu di ste bili prije 5 mj. dali su oni morali odgovorit, jer da jesu možda bi i bili se javili prije 5 mj. inače oni ne obavještavaju nikoga što smatram da nije u redu jer ne živimo svi u Trogiru pa da budemo u toku s onim šta se radi. Što se tiče zemljišta spada u mješovitu namjenu , neznam šta bi to značilo, jedino što znam da je sve izgrađeno oko našeg zemljišta. Molim vas za savjet što u ovom slučaju poduzet ili sve ovisi o jednom čovjeku.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija