Jump to content

Mikle

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. U pol. Zapisniku piše da je divljač,i predstavnik lovačkog društva koji je došao na očevid je potvrdio da je divljač, ostale su samo ogrebotine i blatnjavi tragovi od nogu,a osiguranje traži lešinu!?
  2. Nema tragovi krvi i dlake jer je srna doslovce skočila na vozilo u vožnji i otklizala blatobranom dolje i otrčala u šumu,pritom su nastale ogrebotine
  3. Poštovani, divljač,odnosno srna mi je u vožnji skočila na vozilo,prednju desnu stranu,oštećen poklopac motora i blatobran. Sada nakon 3 mjeseca od prijave štete dobijem odgovor od croatia osiguranja da nemam pravo na isplatu štete jer životinja nije pronađena. Što mi je činiti dalje!? Zahvaljujem na odgovoru!
  4. U redu, hvala puno još jedanput na odgovorima!
  5. Hvala puno na odgovoru! U Sloveniji ima 36 godina i 6 mjeseci staža plus 18 mjeseci burze. A obiteljske mirovine prima 220 eura u Sloveniji i 900 kuna u Hrvatskoj. Znači po vašem mišljenju ostvaruje pravo na barem neku obiteljsku mirovinu, tj. Mogao bi primati svoju starosnu mirovinu i braniteljsku Hrvatsku kad navrši 65 godina života?
  6. Poštovani, otac mi je sudjelovao u Domovinskom ratu u razdoblju od 5.7.1991. Do 24.12.1991. I od 29.4.1992. Do 29.5.1992. Godine. Rođen je 27.3.1956. Godine, u potvrdi izdanoj 2010. Godine mu piše da mu se to računa kao poseban staž u dvostrukom trajanju!? Sljedeće godine ispunjava uvjete za starosnu mirovinu, međutim sav radni staž ima proveden u Sloveniji. Trenutno prima obiteljsku mirovinu za pokojnu suprugu koja ima radni staž ostvaren u Hrvatskoj. Molim vas ukoliko itko zna da li on ima pravo na braniteljsku mirovinu ili možda ostvaruje to pravo na neki način preko staža pokojne supruge?? Zahvaljujem na odgovoru!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija