Jump to content

Skytep13

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Evo nakon neznam koliko dana ,cca 1500 odblokiran.Znači ovo je vremenska crta ukratko. U veljači prošle godine dobivam prijedlog za Jednostavni stwcaj, 1.4 na pretinac egrađanin stize da je pokrenuto. Do 11mj.,apsolutno nista, onda sredinom 11mj. objavljaju oglas da se pozivaju vjerovnici bla bla, to mora srojat 45 dana, to je zavrsilo 7.1I ha mislio evo odmah proglasavaju,međutim 60 tocno dana skoro, im je trebalo za rjesenje.03.03.rjesenje i evo 6.travnja tek odblokiran. Znači mukotrpan i težak i predugačak proces. S obziro u kojem dobu zivimo to se sve moglo elektronski i u brzem obliku odraditi. AL EVO DOČEKAO I TAJ DAN
  2. Nazalost,sve je to meni strano, podnesak, ovrsna pisarnica itd, imam na mpretincu pristup slucaju i tamo se treba pojaviti datum pravomicnosti pa cu pricekati taj.26.03 i onda 27.03.A i nasao sam mail sluzbeni sudske savjetnice koja je donijela odluku,pa cu vidjet mozda njoj poslar mail ili slicno...Nadam se da ce sve proci dobro.Kad sve prode detaljno cu opisat put s datumima kako je prosao taj navodno jednostavni stecaj.
  3. Nazalost nekako sam istog misljenja, jer netko tamo u sudu vi se trebao sjetiti da je rjesenje pravomocno i poslati ga Fini da ovi ukinu blokadu.Prije mislim da cu ja imati prislinu stednju na tekucem.Jer tamo stoje zasada novci od zadnje place i nitko nemoze dirnuti.
  4. Pozdrav,kako je sve zavrsilo,meni stoji na racunu dio koji nitko nije uueo niti moze dirati, 26.03 treba biti pravomocno,jel ide glatko ili cu se nacekati?
  5. Ma jesam,pise mi sve to u rjesenju ali to nema smisla, dok dodje pravomocnost, i dok se sve to oduzi, nema vise blokade.Valjda bi vise smisla imalo da se makne blokada, a ako se zalba prihvati,da se blokada vrati.Ovako vjerovnici to mogu otegnuti u nedogled s zalbama.
  6. U rjesenju stoji i fina web servisi,koliko sam cuo oni bi trebali odmah to skinut, jer na danasnji dan se gleda dugovanje.
  7. Pozdrav, Danas je objavljeno rjesenje da mi se micu svi dugovi po jednostavnom stecaju.Da li netko zna kada(kroz koje vrijeme) fina skida blokadu s racuna.Lp
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija