Jump to content

Sovaxxx

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Da dovili smo prijavu radi narusavanja JRM.. Cekamo poziv za sud. Ozljede koje su mi nanesene su: iscasenje i nategnuce zglobova i ligamenata drugih i nespecificiranih dijelova vrata,kontuzija ramena i nadlaktice. Trazit cu uputnicu za psihijatra sto sam redovno hodala kod njega radi spolnog zlostavljanja kad sam bila djete. Radi oceve smrti nedavno sam bila isto u depresiji te sada jos ovaj konflikt me je jos vise narusijo. I opet cu morat poceti sa terapijom koje sam se prije 2 godine rijesila. Moje misljenje (ispravite me ako se varam) je da je moja uvrjeda doticnoj bila izazvana radi njihovog klevetanja i sramocenja. Sto se mogu opozvati na clanak 147 st. 5 KZ-a .. Ja sam mislila podnjeri prijavu KD 147 148 i 149.. Neznam sada kakva je situacija sa time da je doticna snimila to i mene. Mislim da je i to KD.. Ako ja za moju djecu moram potpisati ohoho papira sto se tice slika,videa,radova koje rade u vrticu itd..
  2. Jeste ali smjesno sto sa njihove strane,izgleda da nisu ni razmisljali.. cekam poziv za sud jer policija nije nista rjesila.. za 2 dana se nalazim sa odvjetnikom.. doticna vec je i imala problema.. i vidi srece moj odvjetnik vodi par sporova protiv nje.. Zvali su oni jer sam je ja nazvala nakon klevetve kravom glupom..
  3. Radi toga je doslo i do tucnjave.. sa strane muza doticne.. imam papire od hitne i osobne doktorice o ozljedama.. te radi depresije sto sam imala prije 3 godine,mogu i sada dobiti papire da mi je dusevno stanje naruseno.
  4. Pozdrav ljudi.. mozda ce mi netko reci iskustva sa klevetvom i sramocenjem i jos toga.. Znaci samohr. roditelj 2 djece.. Zivimo u maloj okolini di se stvari rasire u manje od 1 dana.. Doticna osoba nasred naselja me klevetala i sramotila da sam drogerasica i da sam drogirana itd.. sto cu dokazati sa testom da je cista laz..Snimala me na javnoj povrsini bez mog pristanka.. to zna i moja majka jer joj je rekla..To kao samohr. roditelju meni je sramotno, narusen je moj dusevni mir i ugled i cast.. Dali sa privatnom tuzbom mogu sta postici i traziti novcanu odstetu? Nije da mi je do novca ali kada mene gaze zelim i ja pokazati da se ne vrti svjet oko nje..
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija