Jump to content

dalmatin8

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Evo najnovije, bio u policiji: mogućnosti odgode nema na žalost, a kazna mi kreće od 10.03.20., znači 8 radnih dana nakon mog primitka presude.
  2. Da, upravo idem tamo pa javim kako je prošlo. Hvala na odgovorima sad mi je puno jasnije.
  3. Da to sam i pretpostavio, ali za mjesec dana bih trebao raditi u rent-a-caru i što sad? Postoji li možda mogućnost odgode odnosno mogućnost zamolbe ( da to odgode za 6 mjeseci )? Jer ako nisu bitni datumi presude, primitka ispada da se kazna može provesti i za godinu dana ili postoji neki rok?
  4. Pozdrav, najnoviji slučaj: Znači neki dan sam dobio presudu s Visokog prekr suda u Zagrebu; sve mi je jasno, kriv sam i to je to. Jedino mi nije jasno kad počinje teći zabrana upravljanja vozilom, prekosutra istječe 8 dana od primitka presude ( primio sam je 28.02.20. ). Kad provjerim status vozačke ona još vrijedi. Znači kad počinje teći zabrana bez obzira na ubacivanje presude u njihov sustav; da li od dana kad oni ubace u sustav ili 8. dan od primitka presude znači po mome od 06.03.20.? Ako službenik u policiji recimo to ubaci tek 10.03. u sustav, da li ubacuje datum početka zabrane 10.03.20. ili 06.03.20. kad je presuda počela vrijediti?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija