Jump to content

Gigac11

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Gigac11 objavio

  1. Hvala na odogovoru Da se radi o normalnim odnosima to bi vec odavno bilo napravljeno, ali na žalost ti isti pojedinci su htjeli osporiti moj nuzni dio koji mi pripada iza pokojnog oca tako da s njima tesko do ikakvog dogovora. Radi se o stanu u Osijeku povrsine 47 m2 prosjecna cijena kvadrata na toj lokaciji je 1200 eur znaci da moj dio je oko 4700 eura. Što mislite cisto okvirno koliko bi takvo sastavljanje pisma i slanje istog moglo koštati kod odvjetnika?
  2. Kao prvo hvala na odgovoru. Po vasem misljenju mogu li za prvu ruku pisanim putem im ponuditi da otkupe moj udio po određenoj cijeni ili je bolje da od pocetka odmah angaziram odvjetnika?
  3. Poštovani, Na ostavinskoj raspravi nekretnina je podijeljena na tri suvlasnika u omjeru 1. suvlasnik 7/12 2.suvlasnik 4/12 3. ja 1/12 Ono što me zanima je koja su moja prava tj imali pravo osoba koja ima največi udio birati tko ce zivjeti u toj nekretnini, može li diči kredit na tu nekretninu, te imam li ikakva prava vezano za istu osim što moj dio postoji na papiru. Unaprijed se zahvaljujem na pomoci.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija