Jump to content

ingrid921

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Sto ju u slucaju alimentacija kada se Ista uplacuje na zasticeni racun, a moze je uplatiti samo Roditelj, koji je u samoizolaciji / koji nesmije napustiti mjesto boravka, /ili ne moze doci u HR jer Mora u somoizolaciju.
  2. Da li i onda kada se radi o obiteljskom nasilju, ili kada djete mora reci da zeli zivjeti sa roditeljom koji zivi u obiteljskom nasilju, a od drugog raditelja zahtjeva da ga uzdrzava uz alementaciju.
  3. Cisto sumnjam jer mnnoge zene u austrije ne zele upisati oca, iz razloga sto više dobiju od drzave nego od oca.
  4. Pa upravo kako sam napisao ,ja nisam tražio taj statut jer sam mislio da to ide automatski,a kad sam zatražimo onda je bila zabrana i mene nije bilo u papirima pošto nisam bio prijavit na vojni odsjek u Hr. Prije god i pol zatražio oni se nisu javljali onda sam nazvao o rekli su da će poslati požurnicu .Međutim ja 7 dana dobio sam neko pismo od morh gdje mi se priznaje statut branitelja i uz to mi je odma izdana potvrda ,u vozi dragovoljca HBDR pisali du da im dostavim prisliku rjesenja o prijemu u Hrvatsko Drzavljanstvo.A ja sam isto na osnovu tog zakona trazio da mi priznaju statut dragovoljca. Pa sad kad mi stigne ta prisliku otići i zatraži ti da mi izdaju potvrdu o Dragovoljcu DR. Eto to je to
  5. Nedavno priznat Statut branitelja ,a za statut dragovoljca Hrvatskog branitelja DR napisali da im dostavim prisliku rjesenja o prijemu u Hrvatsko Drzavljanstvo.Sad cekam tu prisliku od Mup. pa ću da zatrazim potvrdu .,samo koliko sam razumio te potvrde ne predstavljaju nista i nista nemas od njih .Za razliku moja je cijena satnija bila sastavljena od dragovoljca ,i ja tada nisam bio vojni obaveznik RH i bio sam u borbenom sektoru .
  6. Nedavono mi je priznat status branitelja a, uskoro ce I status dragovoljca, Danas sam se obratio miniistarsvu branitelja tel. u vezi zdrastvenog, gospoda sa druge strane mi je rekla da nije sigurna da branitelji imaju pravo na zdravsteno, a sto se tice braniteljske iskaznice rekla mi je da se to vise ne izdaje.Pa bi molio tocni odgovor.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija