Jump to content

Miss26

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

189 pregleda profila
  1. Hvala Vam. Sada mi je puno jasnije.
  2. Razumijem. Teoretski...javimo se u centar na savjetovanje (Ako se uspijemo dogovoriti SUPER), ali što u slučaju ako se u centru ne uspijemo sporazumjeti oko pitanja djece?
  3. Dali ja mogu bez obzira što su djeca malodobne podnjeti tužbu u kojoj navodim da pristajem na zajedničko skrbništvo ali da djeca i ja živimo na istoj adresi?
  4. Jasno mi je da se prvo moram obratiti czsr ali problem je u tome što i suprug i ja želimo djecu...zajednicko skrbnistvo nije upitno. Gospodin se želi rastati ali da zbog djece živimo pod istim krovom. Ja djelim drugačije misljenje i smatram da tek to nije zdravo.
  5. Od kuda krenuti i kako ? Zbog teških i trajno poremećenih odnosa suprug i ja nakon 14 godina braka više ne možemo funkcionirati kao obitelj. Imamo dvoje malodobne djece ( 12.g, blizanci). Posjedujemo stan u kojemu smo vlasnici 50:50. Suprug je digao kredit. Problem je u tome što suprug a niti ja ne želimo napustiti stan, niti djecu naravno. Moja želja je zajedničko skrbništvo i moj ostanak u navedenom stanu sa djecom. Te isplata njegovih 50%. Kako da to ostvarim ako on ne želi isto što i ja???? Njegova želja je da i dalje živimo svi zajedno ali svatko da vodi svoj život. Ja, to ne mogu prihvatiti jer smatram da time odašiljemo krivu sliku i poruku djeci. Molim za pravnu pomoć.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija