Jump to content

tvrtko86

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Hvala. Nije postojao način da on to utvrdi, ali znam HRT i kakvi su i ne da mi se na sud pa mi se ova opcija dogovora više sviđa... Hvala na savjetu. Još samo jedno pitanje, ako nije problem... Je li prekasno sačekati da stigne prekršajni nalog pa se onda dogovoriti s HRT-om?
  2. Pozdrav... Moju ženu je zatekao HRT kontrolor. Moja žena je strani državljanin i ima ovdje dozvolu boravka. HRT kontrolor je uzeo njene podatke: ime, prezime, OIB, adresu i prezime gazdarice. Nije ulazio u stan i objasnio joj je zakon u RH u vezi plaćanja pristrojbe, te napomenuo kako će nam računati pristrojbu od unazad 6 mjeseci. Međutim on je od nje tražio da to sve potpiše, što ona nije htjela i on joj je rekao da će dobiti prekršajni nalog (ili tako nešto) i otišao. Pa bih volio znati što da očekujemo... Hvala unaprijed.
  3. Hvala, ali možete li elaborirati? Nismo inače neki kriminalci pa ne znam što znači kad kažete da ide na sud... Znači da će žena platiti kaznu? Ili će joj se suditi? Uopće ne znam o čemu se tu radi, niti sam bio na žalost prisutan kad je čovjek došao. Ona jednostavno nije znala posljedice nepotpisivanja i sad pokušavamo shvatiti što nam je najbolje učiniti. Pomozite ako možete.
  4. Pozdrav... Moju ženu je zatekao HRT kontrolor. Moja žena je strani državljanin i ima ovdje dozvolu boravka. HRT kontrolor je uzeo njene podatke: ime, prezime, OIB, adresu i prezime gazdarice. Nije ulazio u stan i objasnio joj je zakon u RH u vezi plaćanja pristrojbe, te napomenuo kako će nam računati pristrojbu od unazad 6 mjeseci. Međutim on je od nje tražio da to sve potpiše, što ona nije htjela i on joj je rekao da će dobiti prekršaj i otišao. Pa bih volio znati što da očekujemo, o kakvom se zapravo prekršaju radi itd... Hvala unaprijed.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija