Jump to content

Trish123

Korisnik
  • Broj objava

    15
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Trish123 objavio

  1. A kako je s pozivima dok se nalazi u centru za dijagnostiku? Dal uopce ima pravo na njih dok se tam nalazi? Znaci moj broj mu je odobren, ima novaca da zove, ali jos nisam dobila poziv? S tim da sam vec bila u posjeti i tu nije bilo problema
  2. Mozete mi jos samo odgovorit na par pitanja 1. Nakon koliko bi imao pravo na vikende i koji su uvjeti za to? 2. Nakon koliko se ima pravo na uvjetnu i koliku ulogu tu igra sto sam ja ostala sama s dvoje male djece u podstanarskom stanu, a nemam primanja trenutno?
  3. Ja sam poslala danas vjencani list i br telefona, rekli su da ce me kontaktirat, koliko se otprilike ceka odobrenje? Mene je najvise zanimalo dali mu u posjet moze osoba koja mu nije obitelj, a koja je vec dosta puta prekrsajno kaznjavana, a trenutno im se cak sudi za kazneno djelo krade koje su skupa pocinili (moj suprug i doticna osoba)
  4. A dok se nalazi u centru za dijagnostiku jel su dozvoljeni posjeti? Mislim dal ja kao njegova zena mogu do njega
  5. A jel se osobe na toj listi provjeravaju? Dal imaju mozda zajednicku proslost u kaznenom djelu ili tak nesto
  6. A netreba to upravitelj zatvora odobrit? Jel to procedura koja je odmah gotova ili to traje?
  7. Znaci ako zatvorenik od obitelji ima zenu i djecu, al ne zivi s njima, cak mu i "ljubavnica" moze u posjet?
  8. Vecer Zanima me tko sve ima pravo zatvoreniku ici u posjetu?
  9. Ako je osudeniku odobrena odgoda kazne zatvora, a u međuvremenu je počinio kazneno djelo i odgodu ne koristi u svrhe u koje je odobrena, kome se obratiti da se ta odgoda ukine?
  10. Prijavila sam supruga za obiteljsko nasilje, on je u istražnom Dala sam izjavu na policiji i dorhu Ako sad povucem izjavu ili izjavim da sam dala laznu izjavu, koje su posljedice toga? Dal' im optužnica otpada posto sam zrtva i jedini svjedok? Dal' muza odmah pustaju iz istražnog?
  11. Zbog utjecaja na svjedoke, mene, al to je sad otpalo posto sam ispitana I ponavljanje djela, al ja se ne bojim da bi on meni to opet napravio
  12. Na koji način ja onda mogu muzu pomoci? Barem da ga puste iz istražnog
  13. Ja i muz smo uspjeli doći u kontakt i pomirili smo se Posto sam ispitana na odvjetnistvu i pretpostavljam da prijavu nemogu povuci, koji su jos nacini da pomognem muzu da ga puste iz istražnog i da dobije cim manju kaznu?
  14. Nekoliko udarca po tijelu, tocnije rukama i ledina. Nije bilo teških ozljeda, samo površinske, hematomi
  15. Prijavila sam supruga za obiteljsko nasilje, on je sad u istražnom zatvoru. Terete ga za povredu djetetovih prava clanak 177 posto je dijete bilo prisutno u tom trenutku i za nasilje u obitelji clanak 179 Ja sam prosli tjedan bila ispitana na odvjetništvu Mene sad zanima u slučaju da se pomirimo kolko god to glupo zvuci, dal' on moze dobit manju kaznu ili cak uvjetnu posto sam citala u zakonu o kaznenom postupku da je to moguće ako se pomiri sa zrtvom, nadoknadi stetu koju je prouzročio ili ga sve to duboko psihički pogađa Da napomenem vec je ranije osudivan za kaznena djela, ali nikad za nasilje u obitelji
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija