Jump to content

KrivoParkiran

Korisnik
 • Broj objava

  12
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O KrivoParkiran

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. KrivoParkiran

  OPG

  Super, hvala Vam puno na odgovoru, istražit ću tu mogućnost pa im javiti
 2. Puno hvala na odgovorima! Da li bi u ugovoru trebalo stajati koji je sud nadležan u slučaju spora? Čini mi se da sam to vidio u ugovorima inače?
 3. KrivoParkiran

  OPG

  Da li bi u tom slučaju mogli ostvariti popust na gorivo? Jer njima ne treba najam prodajnog prostora, neće se baviti time. Unaprijed hvala!
 4. Pozdrav! Molim pomoć: prilažem dokumente za kupovinu stana. Ima li nešto što nije u redu u njima? Na što bih trebao paziti? Za svaki slučaj... Unaprijed hvala! Kupoprodajni ugovor.docx Tabularna izjava.docx Zapisnik o primopredaji stana.docx
 5. Pozdrav! Ukoliko sam na krivoj temi, ispričavam se. Zamolili su me rođaci da se raspitam na temu otvaranja OPG-a. Oni su ljudi u mirovini, bave se poljoprivredom, imaju i nešto životinja. Ne prodaju ništa, to je sve za njihove potrebe, ali bi voljeli ponekad moći prodati nešto domaćih jaja ili tipa sokova od aronije ako se ukaže prilika. Također bi voljeli iskoristiti ako imaju pravo na popust za gorivo za traktor itd. Ima li netko tko se razumije u tematiku OPG-ova da me uputi da li bi to bilo isplativo za njih? Ili bi imali više birokracije i problema s porezima, prijavama, o
 6. Poštovani, hvala na odgovoru! Ako Vas još mogu pitati, kako se darivanje radi? Ugovor potpisan kod javnog bilježnika? I što nakon toga? Unaprijed hvala!
 7. Pozdrav! Zna li možda netko kako je najjednostavnije i najjeftinije prenijeti vlasništvo auta s jedne osobe na drugu (rodbina, ali ne prvi rod)? Riječ je o autu starom 15 godina, vrlo male vrijednosti, registriran je. Da li je bolje ići na darivanje auta ili fiktivnu prodaju za 1 kn? Hvala na pomoći!
 8. Hvala puno na pomoći! Mislim da ću tražiti dalje
 9. Pozdrav! Molim pomoć sa jednim pitanjem: razmišljam o kupovini stana. Sam stan je u zemljišnim knjigama naveden kao vlasništvo firme i da je bez tereta. Slučajno sam saznao da firma ima dosta dugova pa me muči da li mi se može dogoditi da kupim stan, a neka banka mi sjedne na njega ovrhom radi dugova firme. Hvala na pomoći!
 10. Pozdrav! Molim pomoć i savjet sa sljedećom situacijom: danas sam išao u centar Zagreba i u jednosmjernoj ulici ne primjetivši parkirao na invalidsko mjesto. Bilo je to jedno od onih mjesta na koje se paralelno parkira u rikverc. Kako je vozilo iza mene bilo parkirano tako da je prilično prešlo na invalidsko mjesto djelomično je zaklonilo invalidski znak pa ga nisam vidio kad sam prolazio pored mjesta. Kad sam se parkirao nisam primjetio znak jer sam išao u rikverc i iz vlastitog auta ga nisam mogao uočiti. Bio je mrak i nisam vidio da je žuto ocrtano (javna rasvjeta je takve boje da se je
×
×
 • Napravi novi...