Jump to content

Dinamo Z

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Dinamo Z objavio

  1. Po mom mišljenju oni su htjeli okončati predmet. Ja isto radim u drz službi, pa znam što znači imati gomilu predmeta, koji su ti u cilju da što prije riješiš. Samo što ja ne koristim takve metode, jer mi to nije u 'opisu posla'. Njima očito je, posebno ovdje u PP kojoj ja pripadam. Tu je svega bilo, čak i da službenik ubije čovjeka zbog "rakije". Lijep pozdrav i hvala Vam svima.
  2. Ok. Hvala Iako sam uvjeren da do ničega neće doći, jer da oni imaju neke dokaze ja bi već bio osumnjičenik taj prvi put, poslije ispitivanja bi me upoznali sa pravima, rekli da mogu zvat odvjetnika i ostao bi tamo. Oni su koristili klasičnu metodu "lomljenja" nekoga tko je kriv, pa će nakon 5 sati priznati.
  3. Da jasno mi je. Imaju motiv jer smo imali prepisku smsom, ali sa MOG broja, bez prijetnji i bilo čega sličnog. I od tada smo završili što se našeg odnosa tiče. Problem je kod mobitela, koji sam ja prodao, a s njega alate prijetnje. Napomena samo, da se radi o malom gradu, gdje svatko svakog zna, a ja nemam pojma s kime je dotični u zavadi, jer ja sa njim nisam. Ali ponavljam nije to sad bitno. Ako me privedu, odvjetnika podhitno, jer onako kako su me tretirali kao građanina, mogu misliti što će biti ako budem osumnjičenik.
  4. Ma tko će što dobiti protiv države. Samo sebi mogu zakomplicirati život. Hvala za pojašnjenje.
  5. Ma tko će ga znati, pa da sačuvan. Ovaj dio do 6 mjeseci mislite zatvor ??
  6. Nemam sačuvanu, jer se radilo o oglasu preko FB koji sam obrisao. Tu sam u problemu. Kad sam prodao obrisao kao i sve ostalo što brišem. Svakako ako me opet pozovu onda ću već biti osumnjičenik, a onda tražim prisustvo odvjetnika. To za njega sve stoji, ali kako su mi na ispitivanju rekli on nije predmet obrade, nego ja. Sad dali oni kod istrage i to uzimaju u obzir ne znam. Ako dođe do suda po vašem mišljenju, koja bi bila odluka suda, ako do njega dođe..onako po Vama.
  7. Ta osoba je moj susjed, propustio sam to reći, koji sa mnom ima ocito problem, ja sam s njim na odnos, da je on za mene zrak. Takva je osoba da kod mene postoji sumnja čak i da je on uključujen u kupnju telefona, kojeg sam prodao nekom dečku u gradu koji je preko FB na oglasnim plocama tražio telefon. Tu su po tome oni rekli kako sam ja kriv 100 posto, da priznam i idem kući. Ja sam to odbio i vozač me odvezao kući. Ja sam se raspitao kod kolege odvjetnika, on isto kaže čekaj poziv ako budeš osumnjičenik, onda me zovi. A kaže kako postoji šansa da pošto su dečki vidjeli tko sam i kakav sam, obiteljski obični čovjek čist kao suza, prijava bude odbacena, dok je podnositelju prijave pun dosije. To sam čuo jer se kod njega u lokalu koji je nekad vodio radilo sa drogom. Iako me to ne zanima.
  8. Poštovani, molim Vas za savjet ili objašnjenje. Neki dan sam u svojstvu gradanina pozvan i odveden u PP od strane Krim policije. Tamo su me ispitivali 5 sati, nudili mi da ako odma priznam olaksam sebi, idem odmah kuci, a ako ostanem prema svom iskazu koji sam im davao tih 5 sati, onda cu prenociti u zatvoru pa 30 dana istrage, prije toga ce s snimiti moj iskaz itd... Ja sam ostao pri svome, na kraju su od njih četvorice, malo malo dvojica izlazila van pa ih nema pa ovo pa nešto gledaju. I na kraju dođe taj glavni ispitivač ( koji je meni u lice govorio o vjerojatnosti i da on zna da ja lažem) te pokuša još jednom dobiti moje priznanje. Ja sam to odbio i on je dosta ljut, sjeo uzeo rokovnik, zapisao šta sam rekao. I nakon toga kaže ipak ideš kući. Moja poveznica je što se nekom čovjeku prijetilo s mobitela koji sam ja prodao prije 5 mjeseci, našli su IMEI i preko njega moj broj da se koristio u tom uređaju. Koristio se, ali su me uvjeravali da je s tog telefona prijeceno s još 5-6 brojeva. A ja sam s prodajom telefona karticu bacio jer mi je to bio drugi SIM, koji sam koristio u svrhe posla. A kako sam promijenio posao prodao mobitel, karticu bacio, jer imam dugo svoj broj mobitel koji i sad koristim. Sad me zanima što dalje, nije mi svejedno bilo u stanici, nikad nisam prometni prekršaj napravio i sad odjednom ovo.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija