Jump to content

Tiffany

Korisnik
  • Broj objava

    11
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

339 pregleda profila
  1. Tiffany

    Probacija

    Nakon koliko je izasao?
  2. Tiffany

    Zatvor

    Pozdrav! Muz je u zatvoru radi saobracajne nesrece, dobio je godinu dana. Malo prije nego je stiglo rjesenje saznali smo za moju trudnocu. Nismo htjeli vise odgadati pa je otisao odsluziti kaznu. Imamo jos dijete od 3 godine. Sad me zanima jel postoji mogucnost da ga puste nakon pola godine kada mi je i sam termin? Hoce li trudnoca imati ikakav utjecaj na uvjetni otpust nakon pola kazne?
  3. Pozdrav, jos uvijek je tamo, ocekujemo prebacaj ovih dana. Kontaktirao me nakon 5 dana. Nazalost kaze da se dobije samo 10 min po tjednu za telefoniranje, stvarno jako malo. Ponedjeljkom i cetvrtkom im je ta neka kantina gdje mogu kupiti impulse za telefon.
  4. Pozdrav, zna li netko koliko se dugo ceka za odobrenje poziva iz remetinca? Muz mi je trenutno na izdrzavanju kazne, poslala sam vjencani list kao dokaz ali jos nista. Sad ne znam dal da zovem pokusavam saznati nesto ili da ovako cekam.
  5. Vi tvrdite da opet mozemo traziti odgodu i nakon preuzimanja rjesenja? To bi bilo odlicno. Ali sto ako ne mozemo? Kada mozemo ocekivati odlazak u zatvor? Koji rok postoji? Hvala puno na odgovoru!
  6. Pozdrav svima! Muz je prije 8 godina imao saobracajnu nesrecu u kojoj je poginula osoba u drugom autu. Dobio je godinu dana kazne zatvora jer se dogodilo iz nehaja. Prije tri godine sam rodila, dok sam ja bila u bolnici on je bio na sudu, trebao u zatvor nakon mjesec dana a onda je dosla korona i odgodili su mu. Nama je mozda tada i odgovaralo da ode dok se dijete nije naviklo na njega ali eto okolnosti su takve bile. Nakon toliko vremena uskoro mora na sud preuzeti rjesenje. Dijete je toliko vezano za njega da se iskreno brinem kako ce to on psihicki podnijet. Naravno on ne bjezi od nicega ali meni je toliko zao jer mu se to desilo i jer se sada moramo razdvojiti. Zanima me sto mozemo sada ocekivati? Moze li izbjeci zatvoraku kaznu? Postoji li neki drugi nacin? Ne zivimo u Hrvatskoj, i ovo bi nam donijelo bas velike probleme i sto se tice stana i posla.
  7. Hvala na odgovoru, imamo mi druge opcije ali me zanimalo. Medu jacima u Hrvatskoj, ali tako i ja mislim... 😅
  8. Izgleda da jos nije na snazi, ali da, navodno ce se uvesti mogucnost placanja kazne do 2 godine.
  9. Pozdrav svima! Naime muz je prije 6 godina imao saobracajnu nesrecu u kojem je jedna osoba poginula. Dobio je godinu dana zatvora ali nikako nije otisao jer je odvjetnik uvijek pokusavao rjesiti to bez zatvorske kazne. Ljetos nam je rekao da RH razmatra o promjeni zakona i dopustanju placanje kazne zatvora (naravno tu ne spadaju sve kazne), ali kazna moga muza bi spadala jer je iz nehaja. Nije imao prekoracenje brzine, alkohola u krvi niti bilo sto slicno. Obitelj usmrcenog nije ga tuzila, sto znaci da ga drzava goni. U tih 6 godina naravno da se svasta promijenilo, ozenio se, ima dijete.. Znam da to nije opravdanje ali voljela bi da izbjegnemo zatvor. Zanima me je li taj zakon na snazi ili je jos uvijek samo na razmatranju? Hvala svima, ugodan dan!
  10. Dobra vecer! Imam nekoliko pitanja.. moj muz je 28.11.2014 sudjelovao u saobracajnoj nesreci u kojoj je preminula jedna osoba. On je kriv i prije par mjeseci donesena je odluka o kazni zatvora u trajanju jedne godine. Svaki puta kada bi poslali rjesenje on bi se imao pravo zaliti, sto je svaki puta i napravio ali sud nikad nije uvazio zalbu, nije nam jasno zasto onda ima pravo na zalbu ako oni nijednu nece uvaziti. Proslo je 5 godina i zanima me jel postoji mogucnost da to sve ode u zastaru?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija