Jump to content

Matija Vuri

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Poštovani, otvorio sam d.o.o. prije 7g, sjedište sam naveo kuću roditelja gdje sam onda i živio, ja sam od početka jedini zaposleni. Nismo radili nikakav ugovor o najmu te sam naveo da ni nemam potrebu za prostorom jer su mi klijenti online a posao odrađujem na laptopu na terenu. Nedavno mi je knjigovodstvo javilo da bi to mogao biti problem jer nisam nigdje prijavio svoj ured, pa me zanima koje su ovdje solucije da ne izmišljam neki prostor i plača se porez za nešto što ne koristim u svom poslu. Hvala M.
  2. Puuno hvala na odgovoru, probat cu s ovim argumentom pa cemo dalje vidjeti ako je dovoljno da ih se dovede u red lp Matija.
  3. Postovani, kupio sam printer krajem 2018.g Prvi puta se pokvario par mjeseci nakon kupovine te sam dobio novi s novom garancijom. Te tako 4 puta, zadnji puta sam dosao doma te nije cak ni proradio. Opet sam ga vratio U trgovinu te tražio iskljucivo drugi model/marku jer ocito je da ovaj model ima serijskih problema. Trgovina mi je odbila zahtjev te mi opet nude isti model iz razloga jer nemam originalnu ambalažu od prve kupovine. Da li ja imam ipak pravo na novi printer ili povrat novaca ili su tu oni u pravu? hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija