Jump to content

Lessie

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Lessie objavio

  1. Mislim na ukupne troškove spora. Koliku odštetu mogu očekivati po dobitku spora? Obrazloženje otkaza je lažno što se može dokazati podatcima mog profila na blagajni i snimkama video kamera u poslovnici. Želim jedino da odgovaraju zločinitelji za nanesenu štetu i uvredu te da se ukloni laž kojom sam pismeno i službeno oklevetan.
  2. Razumijem. Kontaktirao sam poslodavca i izjavio je da je odgovor na zaštitu povrijeđenog prava i molbu za povratak na radno mjesto neodgovaranje u vidu opoziva odluke. Nikada nisam pokretao sudski postupak a zbog navedenog slučaja nisam u povoljnoj financijskoj situaciji. Možete li me uputiti kako dobiti besplatnu pravnu pomoć? Kolike troškove mogu očekivati ? Hvala Vam na pažnji i pomoći.
  3. Znači otići se obratiti za pomoć općinskom sudu? Ili mislite angažirati odvjetnika i pokrenuti slučaj?
  4. Poštovani. Molim za stručni savjet. Otkaz mi je uručen bez ikakve prethodne usmene ili pismene opomene. Navedeno obrazloženje je djelomično neistinito djelomično iskrivljeno. Poslovnik i pravilnik firme niti ugovor nisam povrijedio ni po kojoj stavci. Poslodavcu sam po uputi uputio žalbu sa povratnicom. Unatoč obvezi odgovora unutar 15 dana odgovor nisam primio, povratnicu sam primio.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija