Jump to content

Netko poneko

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Hvala puno,izganjat cu ja to svakako... Nece meni nitko ostat duzan,pa ni oni. Ono sto je moje i na sto imam pravo,cu itekako dobit. A ocu cu rec da ako nece dogovorom da se sve lijepo sredi,da cu ga tuzit i idemo na sud i to je to. Jucer sam otisla u stan po svoje stvari di mi majka zivi sa muzem novim,i pakiram si kofer i on ga uzme i baci mi van na hodnik zgrade,i sve se stvari razbacaju,i poceo mi psovat sunce,boga,da sam balavica,da ostavim stvari i da izlazim iz stana . Sto nisam ucinila,pokupila sam stvari i zatvorila vrata i otisla.
  2. Zvala sam czss i rekli su mi da me ne mogu zadrzat da zivim negdje gdje ne zelim,jer sam skoro punoljetna. A majka ne zeli da zivim s njom,a s ocem ne mogu nikako zivit,jer je tezak covjek i strah me njega. Rekli su mi za alimentaciju da imam pravo primat ako decko kod kojeg sam,nema prihoda. A on nema nikakvih prihoda osim socijalne pomoci,.. sto bi znacilo da imam pravo na alimentaciju,ali da otac mora podnijeti zahtjev da se novci uplacuju na moj racun. A on to ne zeli,rekla sam mu danas i on gleda samo da sto prije prestane placat alimentaciju za svoje rodeno djete,toliko o roditeljskoj ljubavi.. No,morat ce placat.
  3. Da ali mene zanima jel imam pravo i dalje na alimentaciju,jer vise nisam kod mame,a ni kod tate...a mislim da bi trebala dobivat alimentaciju i dalje bez obzira,jer su duzni uzdrzavat me.. Pa znaci glavno pitanje ako netko sa sigurnoscu moze rec Imam li pravo primat alimentaciju od roditelja,ako ne zivim s njima(ni sa mamom,ni tatom)
  4. Dakle ovako,imam situaciju da imam 17 i pol godina,idem u srednju skolu,trenutno sam 2.razred i imam jos jednu godinu. Roditelji su mi se rastali prije 3 godine,i moj otac je placao alimentaciju za mene uredno svaki mjesec,od koje sam ja dobivala samo 200 kn(u pitanju je alimentacija od 1500 kn,za MOJE potrebe)i moja "brižna" majka se udala za drugog covjeka,i zivim/la sam s njima do ne davno,2 i pol godine,dok mi nije prije par dana u 9 navecer zakljucala vrata,i pravila se da je nema u stanu. Nije mi htjela otkljucat i pustit me unutra. Njen muz novi me ne podnosi a i moju majku je okrenio protiv mene,i to je njihov dogovor bio da mi zatvore vrata i ne puste me,da bi me otjerali. I imam decka,koji ima svoju kucu,i vratila sam se nazad kod njega nakon sto sam vidjela da me nece moja rodena majka pustit u kucu,.. I sad je situacija takva da hoce da se odselim(sto meni nije problem),imam gdje,kod decka naravno. Pa me zanima jel imam pravo i dalje primat alimentaciju,na moj racun,posto je to za moje potrebe(hrana,odjeca,obuca,skola,itd..)
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija