Jump to content

pampas_23

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Postovani, bio sam na neplacenom dopustu i onda sam dao sporazumni otkaz. Kako provjeriti da li me poslodavac odjavio? Tamo kod mirovinskog mi i dalje stoji datum kada mi je krenuo neplaceni dopust.
  2. Poštovani, stjeran sam u kut. Naime, poslan sam na neplaćen dopust 20.03. i ne uplaćuju mi se doprinosi, što sam saznao 6.04., što znači da je prošlo onih 15 dana od kada mogu slati zahtjev za zaštitu prava poslodavcu . U ovo vrijeme doista ne mogu biti bez obveznog zdravstvenog, a doista nisam u mogućnosti da si trenutno to sam plaćam. Iz toga proizlazi da mi je jedina šansa da sam dam otkaz. Molim savjete i prijedloge kakav otkaz dati?
  3. da, mislim na neplaćeni dopust, krivo sam se izrazio
  4. Poštovani, da li se netko našao u sličnoj situaciji i što sada napraviti? Naime, poslodavac me obavijestio kako od idućeg dana idem na neplaćeni godišnji i da će uplaćivati potrebne doprinose, sada provjeravam i vidim da ti doprinosi nisu uplaćivani. Napominjem, odluka o neplaćenom godišnjem nije bila moja. niti sam potpisao kakav papir ni ništa. Što učiniti?
×
×
  • Napravi novi...