Jump to content

pampas_23

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je pampas_23 objavio

  1. Kako ste dosli do tog izracuna? Za ovaj prvi period mi Pise na potvrdi o stazu 5mj i 28 dana
  2. Možete li mi izračunati radni staž: 23.09.2019.- 20.03.2020. i 18.05.2020- 19.11.2020.??
  3. Pozdrav, imam pitanje vezano uz radno iskustvo. Objavljen je natječaj i trazi se radno iskustvo od godinu dana, moje pitanje je..kako se racuna staz, tj. koji period se gleda? Da li se uzima datum od objave natječaja ili? Jer ako se uzima datum do objave natječaja moje iskustvo iznosi 11mjeseci i 30 dana!!
  4. Postovani, bio sam na neplacenom dopustu i onda sam dao sporazumni otkaz. Kako provjeriti da li me poslodavac odjavio? Tamo kod mirovinskog mi i dalje stoji datum kada mi je krenuo neplaceni dopust.
  5. Poštovani, stjeran sam u kut. Naime, poslan sam na neplaćen dopust 20.03. i ne uplaćuju mi se doprinosi, što sam saznao 6.04., što znači da je prošlo onih 15 dana od kada mogu slati zahtjev za zaštitu prava poslodavcu . U ovo vrijeme doista ne mogu biti bez obveznog zdravstvenog, a doista nisam u mogućnosti da si trenutno to sam plaćam. Iz toga proizlazi da mi je jedina šansa da sam dam otkaz. Molim savjete i prijedloge kakav otkaz dati?
  6. Poštovani, da li se netko našao u sličnoj situaciji i što sada napraviti? Naime, poslodavac me obavijestio kako od idućeg dana idem na neplaćeni godišnji i da će uplaćivati potrebne doprinose, sada provjeravam i vidim da ti doprinosi nisu uplaćivani. Napominjem, odluka o neplaćenom godišnjem nije bila moja. niti sam potpisao kakav papir ni ništa. Što učiniti?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija