Jump to content

DLM

Korisnik
 • Broj objava

  9
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O DLM

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. DLM

  Izvanredni otkaz

  Hvala na odgovoru.
 2. DLM

  Izvanredni otkaz

  Ne, zato i pitam.Neće biti povezano pa da mogu iskoristiti kod drugog poslodavca. Zanima me još oko odluke o otkazu, za ovo mi nije moguće spakovati da sam otkaz dao ja ili sporazumno?Jer ne želim nositi masku, jer ne mogu disati s njom. Hvala na odgovorima.
 3. DLM

  Izvanredni otkaz

  O odjavi kod prestanka radnog odnosa.
 4. DLM

  Izvanredni otkaz

  Da, mislim na korištenje novog godišnjeg odmora prilikom odjave kod poslodavca.
 5. Molio bih za informaciju, da li je dovoljan razlog za izvanredni otkaz Poslodavca to što je zaposlenik odbio nositi zaštitnu masku ( covid-19 ) u ugostiteljstvu? Napominjem da je maska preporuka, a ne propis ili Zakon. Također ako netko zna kako postupiti ako je plaća isplaćena manje od one u ugovoru?S time da je stvarna plaća duplo veća, ali je uplaćivana kroz neoporezive stimulacije. I još godišnji odmor?Da li novi gosišnji ide od 1.6.?Hvala
 6. Poštovani, Zanima me da li poslodavac ima pravo raditi s novcem koji mu je isplaćen od strane Vlade za plaće zaloslenika uslijed krize s COVID-19? Dakle, novac je isplaćen za plaće, a poslodavac vrti s tim novcem i čeka zadnji dan u mjesecu za isplatiti plaću, jer po Zakonu može isplatiti do zadnjeg dana tekućeg mjeseca. Ukoliko to nije ispravna opcija, kome prijaviti?Hvala.
 7. Niste mi ništa konkretno odgovorili.Ovo i jesu uvjeti koje sam ja dodao na linku koji je obrisan. Stavio sam opet pitanje, jer nisam našao opciju kako promijeniti kategoriju ili obrisati pitanje.
 8. Pokušat ću ukratko objasniti situaciju. Bugarska aplikacija za naknade za kašnjenje i otkazivanje leta prijeti tužbom. Učitao sam boarding pass prije leta i pokušao ga obrisati, ali nije moguće.Mislio sam da sam problem riješio brisanjem aplikacije, ali uzeli su podatke i nakon što je let otkazan, javili su se i tražili su prava na taj let.Prilikom učitavanja tog boarding passa imao sam mogućnost ugovoriti iznos za kašnjenje leta, ali otkazivanje se nije spominjalo.Kako sam mislio da sam to riješio brisanjem apk, javio sam se kompaniji i zatražio naknadu za otkazan let. Ekipa iz aplikacije se javila i sada prijete svojim uvjetima korištenja gdje piše da je strogo zabranjeno javiti se kompaniji i prijete penalima i odvjetnicima. Da li je moguće da me neka aplikacija iz Bugarske tuži? Uvjeti su na linku, ako mi netko može odgovoriti.Hvala
×
×
 • Napravi novi...