Jump to content

Pistacia

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Put je između moje dvije čestice, budući da sam jednu nedavno kupio. dakle izmjestio bih ga za par desetaka metara južno, zadržala bi se ista duljina i širina puta,samo bi eto bio 30 m južnije. katastarski tu ništa nije riješeno, sve je dio jedne velike parcele čija 2 fragmenta sam vlasnik ja. Ispričavam se na lošoj terminologiji, pošto mi to nije struka.
  2. Put nije ucrtan, u katastru je to dio jedne ogromne parcele koja nije ažurirana već 100 godina. Hoćete reći da na kraju sve ovisi o vlasnicima puta i da treba njihovo odobrenje, iako pomicanje puta zapravo značajno ne utječe na promet. jer se pomiče doslovno za par desetaka metara?
  3. Poštovani, vlasnik sam dvije parcele između kojih se nalazi pješački put širine cca 2m, s jedne strane tih dviju parcela ide kolnik, a sa druge pješački put. Zanima me imam li legalno pravo premjestiti put koji se nalazi između parcela 50 m južnije tako da dvije parcele spojim u jednu. Mogu li to napraviti bez suglasnosti susjeda ili trebam tražiti odobrenja? Unaprijed hvala na odgovoru.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija