Jump to content

Anunaki

Korisnik
 • Broj objava

  4
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O Anunaki

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Kiroprkatiku su mi savjetovali da nikako ne radim, bas zbog neutvrdenog stanja.
 2. Da ali uz to sve imam 15 protruzija diskova i kronicnu povredu vratnu zivca, trne mi ljeva ruka, a kronicna povreda zivca na l5/s1 mi uzrokuje trnjenje obe noge. Scheurmannova bolest poznatija kao kostana smrt, do sada je neistrazena i ne zna se uzrok propadanja kostiju. Uz to imam i dijagnozu osteopenije, i povecan rizik od frakture kraljeska l5 i S1. Iskreno ne znam sto bi rekao, bolovi su neizdrzivi i ne bih nikome pizelio da se nade u ovakvoj situaciji.
 3. Znam i sam, upoznat sam sa svim i jednostavno ne znam sto bi rekao. Lijecnik nakon 2 godine nije utvrdio koju terapiju da mi prepise jer su se izmjenila najmanje 3 doktora, zbog odlaska na specijalizaciju itd itd. Zadnji korak je trebao biti da obavim krvne pretrage te da strucni tim neurologa, fizijatra i reumatologa donesu zakljucno misljenje i prepisu adekvatnu terapiju. Ali u 2 godine ako sam posjetio sva 3 navedena specijalista, cak i po nekoliko neurologa i fizijatara, nisu mi prepisali nikakvu adekvatnu terapiju protiv bolova niti protiv propadanja kosti.
 4. Postovani, Uzrokovano ovom globalnom situacijom, placa mi je osla na minimalac, potres mi je demolirao stan, te sam se vratio na mjesto prebivalista. Inace imam dijagnozu 15 diskus hernija, lumboishijalgiju i kronicnu povredu zivcu l5/s1 obostrano. Te uz to jos imam dijagnoze kifoze, skolioze, i Scheurmannove bolesti. Zdravstveno stanje mi je naruseno, svi zdravstveni pregledi su mi otkazani zbog korone te ne mogu daljnje pretrage izvrsiti koje su trebale biti odradene u 3. Mjesecu 2020. godine. Mjesecni trosak thc i cbd ulja kosta me 300€ na crnom trzistu. Uz minimalac ja ne znam kako da to isfinanciram, jer na lijekove koje mi je doktor prepisivao (tramal, normabel) uzasno reagiram i naprave od mene zombija. Krenuo sam koristiti ulje i denzitometrija je pokazala da su se kosti krenule oporavljati. Moje pitanje je: samoinivijativno sam se odlucio na sadnju cannabisa za medicinsku uporabu uz svu spremnu medicinsku dokumentaciju. Iskljucivo samo za svoje zdravstvene potrebe za terapiju psihofizickog stanja jer cijena na crnom trzistu ne dozvoljava mi pristup lijeku. Kojem odvjetniku se obratiti u slucaju problema sa zakonom i sto mogu ocekivati ? Jer vise ne vidim izlaz, iz dana u dan mi je sve gore. Hvala Vam unaprijed.
×
×
 • Napravi novi...