Jump to content

Anna 123

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Anna 123 objavio

  1. Pise da je nedovrsena,ali oni su ju dovrsili. Ta nekretnina je naknadno legalizirana kao bespravna gradnja i nedovrsena.Gradjena je pocetkom 90' i na temelju toga je legalizirana kao nedovrsena.Ima rijesenje o izvedenom stanju i kao nedovrsena je legalna.ljudi cija je nekretnina naknadno su je uredili za stanovanje i sad ju prodaju ,ali nisu nikad rijesili papire da ona bude legalna kao zavrsena.Nama nekretnina odgovara kvadraturom,i funkciom kuce uz minimalne preinake nama bi odgovarala jer imamo invalida i tesko nam je naci funkcionalnu kucu.E sad kakve bi mi probleme imali i dali bi mogli napraviti da bude legalna s uporabnom ako bi se odlucili za kupnju iste?Dali je uopce moguce ju sad legalizirati da dobijemo uporabnu?Vlasnici zbog financiske mogucnosti nisu se ni raspitali a kamoli pokrenuli nesta,a mi nismo sigurni dali se to moze.Hvala na odgovoru .
  2. Poštovani,imamo priliku kupiti kucu koja ima riješenje o izvedenom stanju i legalna je kao nedovršena,ali ona je dovršena.Kuca nema glavni projekat.Dali se može ista poduzeti da ona bude legalna i da se dobije uporabna dozvola.Lp.
  3. Dobar dan.Kupili bi kucu roh bau koja posjeduje rjesenje o izvedenom stanju.Napravili bi garazu kao samostojeci objekat.Sto nam je od dozvola potrebno i da li postoji mogucnost da ju samostalno gradimo ili moramo imati izvodjaca radova.?Hvala.
  4. Dobar dan.Kupujemo nekretninu na podrucju grada Zagreba i medju onima koje bi nam odgovarale je i jedna koja je nelegalizirana.Zanima me dali se ikako moze provjeriti dali se ta kuca moze legalizirati bez vecih problema?Koliko znamo zahtjev za legalizaciju nije nikad pokrenut.Hvala na odgovoru.
  5. Postovni.u kuci su 5 suvlasnika i jedan od suvlasnika je prijavio covjeka na nasu adresu bez naseg znanja i naseg potpisa za suglasnos.Mi ostali se ne slazeno s tim.Prijavio ga je preko veze i bez naseg potpisa.Sto mozemo poduzeti?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija