Jump to content

Danci50

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Bas sam sad procitala Vasu objavu i razumijem i Vas i moj problem (ja ovdje cak nisam ni navela sve probleme koje sam imala i imam sa doticnim po pitanju izdrzavanja djeteta jer me sram,eto mene je sram njegovih postupaka)...sta da kazem sem svaka vam cast na borbi za svoju djecu.
  2. Ne,dijete nije vidio od kad smo se razisli,zadnjih 11g.Nije mu branjeno,nisam se krila ni nista slicno.Ne zove ne pita ne trazi...I alimentaciju sam jedva uspjela prije 2g dobiti tj uopce ga naci gdje je kako bi dijete imalo ono sto joj pripada.
  3. Postovani,molila bih ako mi netko moze pomoci pravnim savjetom jer nista nisam uspjela naci na tu temu na internetu.Otac mog djeteta je pod izlikom korone uplatio u pola manji iznos nego sto je to sudskom odlikom doneseno.Navodno ne radi.Molim vas bez napada kakva sam i jesam li svjesna situacije jer jesam svjesna i zato i ne poduzimam nista dok sve ne provjerim.Prvo:radi u gradjevini a gradjevinske firme rade i dalje bez obzira na koronu ,Drugo:zaposlen je za stalno tako da ako i ne radi ,zbog korone, od drzave dobija 4000kn.Moje pitanje bi bilo da li je alimentacija naplativa ovrhom u ovom "korona periodu" i koliki iznos bi to bio ako je prijavljen na minimalac 3250kn (to je ono sto dobija na racun,na ruke je ostatak naravno). Unaprijed zahvaljujem na odgovoru
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija