Jump to content

Magic Acid

Korisnik
 • Broj objava

  6
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O Magic Acid

 • Status
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Pozdrav, imam pravo na 20 dana godišnjeg (zakonski minimum). Ove godine smo dobili odluku da firma uvodi kolektivni godišnji godišnji odmor i to u 2 ciklusa; ljetni i zimski. Dali me firma može natjerati na iskoristim cijeli godišnji kad njima paše?
 2. Pozdrav, pa baš gledam susjedne kuće. Svi odreda imaju razlicite konstrukcije od čelika, znači ako imaju boxeve za pse / kukuruz, onda ću i sebi tako napraviti Budem pitao susjeda za svaki slučaj.
 3. Pozdrav, planiram napraviti čelično spremište ukupnih gabarita 2x6m, visine 2,2m. Parcela (susjed i ja) je razdvojena betonskim zidom. Čelični stupovi budu zatiplani na moju stranu zida. Dakle ništa ne bude na susjedovom djelu. Pitanje glasi, dali mi susjed može praviti pravne probleme s obzirom da je zid visok ~1.8/1,9m, a spremište bude 2,2m i vidjet će se sa njegove strane dvorišta?
 4. Poštovani, poslodavac mi konstantno govori da bi mi dao ugovor za stalno u vrtiću, ali nemože jer nisam odgajatelj nego učitelj. Ja neplaniram završiti još jedan fakultet. Dali oni imaju zakonsku osnovu (da mi nemogu dati ugovor za stalno) ili su to prazne priče? Još jedna stvar, što se događa samnom ako nakon 3 godine i dalje tamo radim, pošto zakon o radu kaže da se smatra da je to onda ugovor na neodređeno?? Pitanje je kako dobiti ugovor za stalno u privatnom vrtiću, a da nisam odgajatelj nego učitelj. Malo mi čudno da su tako rigorozni za privatne vrtiće.
 5. Usluga je naručena telefonski (oni su zvali mene). Tehničari su došli, spojili ruter i ostavili ugovore. Ništa nisam potpisivao. Nisam dobio nikakav mail/tel. poziv da moram dostaviti ugovore pismeno/emailom nakon što su tehničari otišli niti potvrdu da je usluga uspostavljena. Tek sada kada sam raskinuo uslugu traže ugovore. Malo tu ima žešćih dubioza :( Pitanje je dali da potpišem ugovor koji sam danas dobio email-om te im ga vratim potpisanog u digitalnom obligu. Na ugovoru piše datum potpisa 1.4, ali neznam koji se točno datum gleda kao početak korištenja usluge. Datum kada
 6. Pozdrav, Dana 1.4 tehničari su došli u stan, spojili me na internet i ostavili ugovore na potpis. Nažalost (ili na sreću) zaboravio sam ih potpisati te vratiti poštom. U međuvremenu sam se predomislio i u zakonskom roku od 14 dana putem e-maila tražio prijevremeni raskid ugovora bez dodatne naknade. Poslali su mi obrazac za raskid ugovora koji sam potpisao, ali naknadno su me telefonski obavijestili da im pošaljem potpisane stare ugovore koje više ne mogu pronaći. Znači raskid ugovora je potpisan, a ugovor nije. Rekli su da će mi poslati na e-mail ugovor koji treba potpisat te i
×
×
 • Napravi novi...