Jump to content

Fjumer444

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Fjumer444 objavio

  1. Danas idem na sud na glavnu raspravu, obzirom da nikada do sada nisam bio na sudu mozete mi napisati u kratko sto mogu ocekivati? Sto bi trebao reci a sto ne? Sto ce me pitati? Imao sam 1g trave kod sebe.
  2. Hvala. Znaci izuzetno je mala sansa da bi ga radili tjedan dana nakon? Ne zivim sam pa bi mi to bila velika neugodnost.
  3. Kada bi i isli raditi pretres, napravili bi ga odmah po uhicenju ili naknadno?
  4. Da li policija ima običaj raditi pretres kuće nakon ovakve situacije gdje je nađena mala količina za osobnu uporabu?
  5. Pozdrav, Ja imam slučaj da je susjedova kamera uperena dijelom u njegovo dvorište a dijelom u moje i prozor mog dnevnog boravka. Prijavio sam Agenciji za zaštitu osobnih podataka (ja mislim, ne sjecam se bilo je prije par godina, mozda je neka druga agencija), došla je žena kod susjeda i naknadno su mi poslali rješenje da kamera nije spojena na snimač koji sprema snimke, tako da nema ne regularnosti. Bila je i policija u jednom slučaju, isto ništa nisu napravili. Drugim riječima, u ovoj državi teško da ćeš to riješiti pravnim putem.
  6. Hvala momci na odgovoru. Sa mnom su bila 3 prijatelja, koja se, koliko znam, ne spominju u prijavi, jednog dana kada cu ici na sud, da li da ih spominjem ili kazem da sam bio sam? Negdje sam citao nesto o omogucavanju drugima da konzumiraju ili tako nesto. Obzirom da mi je prvi prekrsaj, vidio sam da ste pisali drugima da ocekuju kazne od oko 2000kn?
  7. Pozdrav, Pao sam s 1g i optužen po čl 3 st 1,međutim to mi čitajući zakon zvuči kao uzgoj, a ne posjedovanje, može pomoć? Je li cl3 st1 uobičajeno za ove slučajeve? Puno hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija