Jump to content

Lola29

Korisnik
 • Broj objava

  30
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O Lola29

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Stigao je odgovor od poslodavca na tužbu,s time da sada u odgovoru na tužbu ne navode ozljede i ne podudara se poslodavčev odgovor na tužbu (navodi se drugačiji kolegin iskaz,sad nisu naveli da je bilo ozljeda i sad stoji da sam ga udarila a ne namlatila kao što stoji u otkazu) od onog što stoji u obrazloženju otkaza??Očito se nisu snašli u svemu ovome jer su naveli i 2 svjedokinje a svaka tvrdi drugačije? (svjedoka nije bilo). Ima li netko pametan za savjet šta sad??
 2. Gospođo...znam što prozivljavate..Neprospavane noci,bol u prsima..U istoj sam situaciji..Pazite na rokove zahtjev za zastitu prava radnika u toku od 15 dana od otkaza,a onda tuzba ukoliko se ne ocituju ili se ocituju negativno,rok 15 dana isto od podnosenja zahtjeva.Zelim Vam svu srecu i Vama i meni!
 3. Liječničke potvrde o ozljedama nema jer ozljeda nije bilo,kolega je normalno nastavio raditi,niti se sastavio nikakav policijski zapisnik da je do fizičkog napada došlo.Sad mene zanima kako će moj poslodavac potkrijepit na sudu te ozljede?
 4. A što ako je već netko na mom mjestu a sud donese odluku da me se vrati na radno mjesto i poništi otkaz?
 5. Molim Vas hitno...Ja ako se zaposlin i budem u drugom radnom odnosu dok traje sudski spor,a u tužbi se traži moj povratak na staro radno mjesto,ja se mogu vratiti na staro radno mjesto neka san trenutno na drugom radnom mjestu?
 6. G-man,Vi ste pametan čovjek,konkretne dokumentacije nema,niti je bilo ozljeda,niti sam ja koga tukla,niti ima liječničkog nalaza,niti je bilo policijskog zapisnika,niti je kolega zbog navodnih ozljeda završio na bolovanju.Moj poslodavac nema nikakvih dokaza,po tome,sud će sve to tražiti a spor ja dobivam?
 7. Također,liječničke potvrde o navodnim ozljedama nema,radnik nije završio na bolovanju jer nije imao zbog čeka,policijskog izvjesća nije bilo o navodnim ozljedama.Pa me još zanima da li oni mogi sada tražiti nekakvo policijsko izvješće a policija uopće nije bila na uviđaju jer nije imala zbog čega biti,ali da li oni mogu sada tražiti nekakav izvještaj od policije a policije nije bilo?
 8. Znači na sudu se sigurno ne može mene pitati da li sam ga ja udarila što također nije istina ali me se za to teretilo,a u otkazu su napisali dodatne laži poput "nanošenja ozljeda udarajući ga šakama"?Znači pita me se da li sam ga udarala šakama i nanijela mu ozljede?
 9. Molim Vas,što se iznosi na pripremnom ročištu i da li se tu što odlučuje?
 10. Znači mene se ne može teretiti za navodni udarac koji nije ni bio,a u otkazu stoji obrazlozenje nanosenje ozljeda i mlacenje?
 11. Još jedno pitanje,pa Vas molim za odgovor.Na sudu se postavljaju pitanja za što me se tereti u obrazloženju otkaza?Ne može se izvrćati obrazloženje?
×
×
 • Napravi novi...