Jump to content

Lola29

Korisnik
  • Broj objava

    75
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

Postignuća

  1. Da li se iskaz svjedoka na sudu citiram :'ona je psihički bolesna osoba i treba liječenje' može smatrati klevetom,uvredom,povredom časti i da li se takvu osobu koja drobi i blati na sudu može tužiti za navedeno?
  2. Žalba je uložena,a kaznene prijave ćemo podnijeti jer imamo dosta elemenata i dokaza protiv svjedokinja koje su lažnim svjedočenjem utjecale na presudu.
  3. Postovani,pošto je donesena negativna presuda po pitanju mene temeljena na lažnim iskazima svjedoka što se vidi iz njihovih izjava i iz zapisnika na sudu,što sada??
  4. Ruby,a što ako su neki pojedini dokazi na sudu,DORH provjerava sa sudom davanje lažnog iskaza?
  5. Hvala Ruby,ipak ću čekati presudu radnog spora.Ukoliko mi lažni iskazi i lažni svjedoci budu utjecati na negativnu presudu pokrenuti ću postupak.
  6. Molim Vas da li se prije sudske presude mogu dignuti kaznene prijave za lažno svjedočenje u parničnom postupku?I koje su pisljedice za lažno svjedočenje na sudu?Dokaza imam.Hvala
  7. Svaki slučaj je priča za sebe,a Vi ako nemate nešto pametno za reći,radije šutite i ne komentirajte,bar ne moj post.Kao što sam rekla,za istinu i pravdu ću ići i na Vrhovni sud.!Pritisaka "poslodavaca" na sudstvo nema,bar ne u mom slučaju,zašto u Vašem ima ne zanima me..Ne zanima me ni da je poslodavac sa milion zaposlenih,ja idem do Vrhovnog.U MOM SLUČAJU,RADNIK IMA ŠANSE. Mene to Vaše uopće ne zanima.Ja ću se za svoja prava i istinu boriti ako treba i na Vrhovnom sudu.!Pozdrav
  8. Mene to Vaše uopće ne zanima.Ja ću se za svoja prava i istinu boriti ako treba i na Vrhovnom sudu.!Pozdrav
  9. Smijete se zaposliti,normalno da morate od nečega živjeti.Pravo na isplaćene plaće imate od dana otkaza pa sve dok se niste zaposlili kod drugog poslodavca.Držim fige 🤞 ja upravo čekam presudu kod radnog spora.
  10. U pravilniku o radu koji je dostavljen sudu stoji da je poslodavac dužan radniku prije izvanrednog otkazivanja ugivora o radu omogućiti iznošenje obrane,isto to stoji i u Zakonu o radu.!
  11. Hvala Ruby,pogotovo jer sam njihov djelatnik 8 godina bez ikakve pisane opomene i pritužbe a oni me na temelju lažne izjave od kolege koji je tu 9 mjeseci bez moje pisane obrane šutnu kao stoku na ulicu!
  12. G-man,Sivko..koliko sudovi poštuju proceduru prije davanja izvanrednog otkaza ugovora o radu?
  13. Da li sudovi jako cijene proceduru,pošto meni nisu dali mogućnost obrane?Hvala vam na svemu,čekam presudu..
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija