Jump to content

Lola29

Korisnik
 • Broj objava

  75
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O Lola29

 • Status
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Da li se iskaz svjedoka na sudu citiram :'ona je psihički bolesna osoba i treba liječenje' može smatrati klevetom,uvredom,povredom časti i da li se takvu osobu koja drobi i blati na sudu može tužiti za navedeno?
 2. Žalba je uložena,a kaznene prijave ćemo podnijeti jer imamo dosta elemenata i dokaza protiv svjedokinja koje su lažnim svjedočenjem utjecale na presudu.
 3. Postovani,pošto je donesena negativna presuda po pitanju mene temeljena na lažnim iskazima svjedoka što se vidi iz njihovih izjava i iz zapisnika na sudu,što sada??
 4. Ruby,a što ako su neki pojedini dokazi na sudu,DORH provjerava sa sudom davanje lažnog iskaza?
 5. Nema rokova u kojem to moram pokrenuti?
 6. Hvala Ruby,ipak ću čekati presudu radnog spora.Ukoliko mi lažni iskazi i lažni svjedoci budu utjecati na negativnu presudu pokrenuti ću postupak.
 7. Molim Vas da li se prije sudske presude mogu dignuti kaznene prijave za lažno svjedočenje u parničnom postupku?I koje su pisljedice za lažno svjedočenje na sudu?Dokaza imam.Hvala
 8. Smijete se zaposliti,normalno da morate od nečega živjeti.Pravo na isplaćene plaće imate od dana otkaza pa sve dok se niste zaposlili kod drugog poslodavca.Držim fige 🤞 ja upravo čekam presudu kod radnog spora.
 9. U pravilniku o radu koji je dostavljen sudu stoji da je poslodavac dužan radniku prije izvanrednog otkazivanja ugivora o radu omogućiti iznošenje obrane,isto to stoji i u Zakonu o radu.!
 10. Hvala Ruby,pogotovo jer sam njihov djelatnik 8 godina bez ikakve pisane opomene i pritužbe a oni me na temelju lažne izjave od kolege koji je tu 9 mjeseci bez moje pisane obrane šutnu kao stoku na ulicu!
 11. G-man,Sivko..koliko sudovi poštuju proceduru prije davanja izvanrednog otkaza ugovora o radu?
 12. Da li sudovi jako cijene proceduru,pošto meni nisu dali mogućnost obrane?Hvala vam na svemu,čekam presudu..
 13. Na sudu se uopce ne brane jer su svjesni svoje procedur.pogreške,svjedoke nisu uputili da usklade priče,puštaju,a ja sam bila njihov radnik 8 godina a oni me šutnu samo tako na ulicu.
 14. Bit je u tome da bi trebali biti sretni da se vratim jer im posao ne funkcionira odkad mene nema,nadam se da vide.O tome cemo misliti kad dode vrijeme i presuda donesena.🤞
×
×
 • Napravi novi...