Jump to content

plawsiuk

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Koji je rok za odjavu vozila (osobno vozilo) i vraćanje tablica nakon isteka prometne dozvole za vrijeme pandemije u RH? Gdje se objavljuje prestanak pandemije?
  2. Da, utvrđeno je. Dogovoreno je da trošak suđenja uplati na moj račun. Međutim odvjetnik traži da ja njemu platim taj trošak i 10% dogovorene nagrade u kešu, jer kako kaže, u suprotnom mora pisati pdv i ostalo. Meni je bitno da ja budem zaštićen u tom slučaju pa me zanima prvo, koliko je bistro s moje strane pristati na takvu isplatu? I drugo, kakva se potvrda dobije za plaćanje? Tj, što potvrda/račun mora sadržavati da bi bila valjana?
  3. Pokrenuo sam postupak protiv bivše firme zbog ozljede na radu i dobio sam presudu. Odvjetnik je dogovorio sa tuženicima isplatu na moj račun međutim tuženik se dogovora ne drži. Isplatili su mali dio uz poruku - sljedeća rata sljedeći tjedan, međutim taj tjedan isplate nema, ne javljaju se. Zanima me informativno (ako do toga dođe), ako bi se išlo na ovrhu, kakav je postupak -- koliko traje, koliko sam na gubitku, i ostalo što je važno?Pitao sam odvjetnika ali on mi prešućuje hrpu stvari pa bih volio da mi napiše netko neutralan tko ima iskustva/znanja o tome. I još me zanima što mislite o isplati troškova i nagrade odvjetničkom drušvu u kešu? Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija