Jump to content

PP2

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je PP2 objavio

  1. S obzirom da sumnjam u određene stavke potpisanog Ugovora o radu, koji idu na štetu zaposlenika, a ne bih volio iznositi članke javno (konkretno najviše me brine jedan kraći članak jer je specifičan ), da li bih se mogao nekome obratiti privatno putem forumske poruke kako bih mi razjasnio nedoumicu. Molim da mi se javite, bilo ovdje ili putem poruke. Unaprijed hvala!

  2. Zanimljiva mi je tema pa samo da pitam, s obzirom na ovo Upozoravam još jednom – mjera se neće odnositi na one koji će otpustiti radnike.  To govorim stoga jer je ovo posebna okolnost, okolnost koja zahtijeva i odgovornost i solidarnost. neovisno o vremenu kada se podnjeo zahtjev za uzimanje mjera, odnosno i ukoliko je zahtjev podnjet prije 13.4., pravo prednosti ipak ostvaruje Ugovor na određeno

  3. Poslodavac ne daje platne liste nikome osim navodno na zahtjev. Nakon određenog razdoblja isplaćena mi je plaća koja se umanjila za nemali postotak. Nedavno sam saznao da je to zakonska obveza. Moj zahtjev još nije podnešen, a prije nego ga podnesem zanima me koji bi eventualno mogao biti razlog zašto poslodavac to ne daje na regularnoj osnovi?

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija