Jump to content

Vlaj1304

Korisnik
 • Broj objava

  6
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Poštovanje, hitno bi mi trebao odvjetnik koji se razumije u europsko pravo da mi nešto razjasni. Hvala Vam unaprijed!
 2. Hitno tražim stručnjaka za MPP da mi nešto razjasni , naknada po dogovoru, molim da mi se jave isključivo osobe koje se stvarno dobro snalaze u ovoj grani
 3. Vlaj1304

  Kolege molim pomoć

  Hvala Vam na informacijama
 4. Vlaj1304

  Kolege molim pomoć

  Zahvaljujem kolega G-man
 5. Vlaj1304

  Kolege molim pomoć

  Hvala Vam na odgovoru! Nije ni cudo da je takvo stanje u sudstvu kad su tako male place za tako odgovoran posao.
 6. Drage kolege pravnici, Zavrsit cu pravo u roku , u Zagrebu ,sa prosjecnom ocjenom cca 4.3. Zanima me mislite li da bi mogao s ovakvim rezultatima biti primljen za sudskog vježbenika ( čitao sam da prosjek ocjena nosi 50% bodova pa ga zato i spominjem). Također me zanima kakva su Vaša iskustva sa sudskim vježbeništvom i koliko Vam je bilo plaćeno? Cuo sam da se na sudu najvise nauci o poslu pa me zanima kakve su perspektive nakon polozenog pravosudnog ispita? Kakav je posao sudskog savjetnika te koliko je on placen? S jedne strane slusam price kako su potplaceni a s druge kako im je lagodno raditi. Placa mi definitivno nije najbitniji faktor no ako su uistinu toliko potplaceni radije bi gledao druge opcije.. Koliko savjetnika uopce uspije steci titulu suca i s koliko godina poprilici? Naime imam u vidu i neke druge opcije ( sigurnije, ako me razumijete) a pravo me stvarno zanima i rad na sudu me zaista privlaci pa vas molim za misljenja da znam isplati li mi se uopce razmisljati o vjezbenistvu na sudu..
×
×
 • Napravi novi...