Jump to content

Vlaj1304

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Vlaj1304 objavio

  1. Poštovanje, hitno bi mi trebao odvjetnik koji se razumije u europsko pravo da mi nešto razjasni. Hvala Vam unaprijed!
  2. Hitno tražim stručnjaka za MPP da mi nešto razjasni , naknada po dogovoru, molim da mi se jave isključivo osobe koje se stvarno dobro snalaze u ovoj grani
  3. Hvala Vam na informacijama
  4. Zahvaljujem kolega G-man
  5. Hvala Vam na odgovoru! Nije ni cudo da je takvo stanje u sudstvu kad su tako male place za tako odgovoran posao.
  6. Drage kolege pravnici, Zavrsit cu pravo u roku , u Zagrebu ,sa prosjecnom ocjenom cca 4.3. Zanima me mislite li da bi mogao s ovakvim rezultatima biti primljen za sudskog vježbenika ( čitao sam da prosjek ocjena nosi 50% bodova pa ga zato i spominjem). Također me zanima kakva su Vaša iskustva sa sudskim vježbeništvom i koliko Vam je bilo plaćeno? Cuo sam da se na sudu najvise nauci o poslu pa me zanima kakve su perspektive nakon polozenog pravosudnog ispita? Kakav je posao sudskog savjetnika te koliko je on placen? S jedne strane slusam price kako su potplaceni a s druge kako im je lagodno raditi. Placa mi definitivno nije najbitniji faktor no ako su uistinu toliko potplaceni radije bi gledao druge opcije.. Koliko savjetnika uopce uspije steci titulu suca i s koliko godina poprilici? Naime imam u vidu i neke druge opcije ( sigurnije, ako me razumijete) a pravo me stvarno zanima i rad na sudu me zaista privlaci pa vas molim za misljenja da znam isplati li mi se uopce razmisljati o vjezbenistvu na sudu..
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija