Jump to content

Ludilo0000

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala Vam puno na svakom komentaru. Hvala hvala hvala
  2. Sad mi je najbitnije da dobijem rješenje da smo rastavljeni da mi s time ne može odugovlačiti. Zvala sam socijalnu službu da pitam jer više nisam u ništa bila sigurna.. Mogu tražiti potpuno skrbništvo u bilo kojem trenutku. Još ću se malo strpiti a onda ako neće ići drugačije.. Budem sudski.
  3. Nije meni sramota ići na sud samo sam htjela ubrzati postupak rastave ali bila sam naivna misleći da ćemo to sporazumno zaista riješiti. Nekako mislim da kad dobijemo rješenje da smo rastavljeni da kao bivši muž zaista više bi sam neće željeti biti u kući gdje sam i ja. Što se viđanja djece tiče tu smo jedino 100% u dogovoru da to nećemo jedan drugome ograničavati ali živjeti pod istim krovom nakon rastave mislim da je nemoguće a povrh svega i ne želim to. To je kuća mojih roditelja i on tu nema nikakva prava i toga je svjestan. Jedino što ga tu spašava je moja majka koja misli da je ovo može funkcionirati.
  4. Drugo nisam ni mogla jer je bilo to ili sud. Al mi nismo u različitim stanovima. Nego svi skupa u jednom stanu i uz to moja mama s nama. S time da je on u bračnoj sobi.. Ja na podu u dječjoj.
  5. Da Dvoje. I to smo se riješili. Da izbjegnemo plaćanja alimentacije.. U vrijeme kad smo se još uspjeli dogovarati pa smo "podijelili" djecu. I da smo na istoj adresi u različitim stanovima u kući. Socijalna nas je malo čudno gledala al šta sam mogla. Htjeli smo izbjeći sud i navlačenje 2 godine
  6. Da, nažalost, oni su si veeeliki prijatelji. Mislim da bi prije mene izselila nego njega. Toga je i on svjestan.
  7. Pozz Pokušat ću ovo maksimalno skratit. U postupku sam sporazumne rastave, sve je potpisano samo čekam rješenja sa suda. Problem je u tome što živimo u kući moje mame, a uskoro bivši muž ne želi otić. Moja mama mu drži stranu. Njima je sasvim logično da mi rastavljeni živimo skupa. Zanima me postoji li neki način da ga "istjeram" ili što već napraviti da se izseli s obzirom da očito zdravog razuma nema.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija