Jump to content

Ldp

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala puno i isprike na previdu. Zagreb
  2. Postovani, prijavih danas slucaj prijetnji i vrijedjanja od klijenta i odem u 1. PP Zagreb po zapisnik. Dobijem potvrdu da nije utvrđeno remecenje JRMa, iako je klijent jednu prijetnju izrekao pred policijskim sluzbenikom "rijesit cu ja ovo na drugi nacin". To je izostavljeno iz zapisnika iako sam u PP trazila da se to doda mom iskazu. Zelim podici privatnu tuzbu i trebam odvjetnika u ZG-u.
  3. Hvala puno na odgovoru, otac ce mi dati punomoc za pravne poteze, ne zivi u Hrvatskoj. Zato je i nastala takva situacija. Mogu li traziti tuzbom i neku odstetu za dugogodisnje korištenje tudjeg stana bez ikakvog ugovora, naknade? Ilegalno su u stanu, a ja sam podstanar jer ne mogu u svoje?
  4. Moj otac dao je na koristenje svom tadasnjem prijatelju stan dok se ne snadje. Proslo je otada 30 godina, a navodno roditelji od tog bivseg prijatelja sada zive u tom stanu. Mob otac ima vlasnicki list i zeli taj stan pokloniti meni. Ja sam podstanar i zelim taj stan loristiti sto prije. Otkud krenuti, kome se obratiti, koji su mi prvi koraci i sto mogu ocekivati? Hvala unaprijed!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija