Jump to content

Danak

Korisnik
  • Broj objava

    16
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Danak objavio

  1. Da, meni je sad problem jer se skida ovrha sa place pa se u fini dug po nijednoj osnovi ne smanjuje ili?
  2. Je, prihvatila je ona to vec, neznam dal je trebala?
  3. Jednostavni stecaj potrosaca, neznam zasto onda fina nije meni ponudila isto takav jednistavni stecaj po tom dugu...
  4. Hm... Danas je majka po ovoj ovrsi od adicco banke dobila potvrdu ili sta li vec o stecaju potrosaca, posto je dug manji od 20.000kn,taj dug od adicco banke je naslijedjeni dug od pokojnog oca, kako sam bio maloljetan kad je on umro i po slili zakona sam naslijedio dio tako sam naslijedio i dugove, u blokadi zbog toga smo i ja i majka... E sad... Ona je dobila i otvorila taj jednostavni stecaj pa me sad zanima slijedece: ako sve prodje u redu i ona dobije oprost ili sta vec dali bi to znacilo da se dug otpisuje i meni ili samo njoj? Jer to je ista ovrha pa neznam sad nista vise...
  5. Zvali me iz firme u vezi nekkavog zakona koji je donesen, kao da se obustavljaju ovrhe s place dali je to tocno ako imate saznanja? Nadalje, ja bih posto mi je u cilju otplatiti ovrhe uplacivao eos matrixu, dali je preporucljivo? Ili mogu nekako iz firme ipak skinuti za eos matrix a da ne krse zakon?
  6. Moze jos jedna info,sta je poslodavac od papira trebao dobit od eos matrixa? Nije da mogu samo poslati dopis i da poslodavac postupa po tome? Nekakav ugovor o prijenosu potrazivanja ugovor o cesiji ilitga nezna ni ja sta, samo me strah da se na pocnu naplacivati dva puta a koliko vidim padne im i to na pamet. Inace zahvalan na odgovorima...
  7. Ok shvatio sam, kako je moguce da onda dug na fini od pbz banke stoji i dalje isti, sta trebam poduzeti da se ta naplata skine sa fine?
  8. Posto sam novi u ovome, ne bih volio napisati roman pa cu probati skratit... Naime blokiran sam na fini od 4 ovrhovoditelja, po saznanju blokada otisao sam u finu i saznao o cemu se radi,idem po resoslijedu kao na fini... Zagrebacka banka, hypo(adicco) pbz kredit, pbz tekuci... Zagrebacka banka se naplatila i to je ok, pocinje naplata adicco banke i pocinje otplata, nakon druge rate prestaje ovrha i pocinje ustega sa place... Nista nebi bilo sporno da ustega sa place ne ide eos matrixu koji je (napominjem da nisam dobio uvid u podatke u firmi niti me racunovodstvi obavijestilo o tome) poslao dopis da se uplacuje na njihov racun... Eos matrix je otkupio dug od pbz po tekucem i po kreditu... Kako je moguce da se preskoci adicco banka koja je bila na naplati prije pbz(eos matrixa) kako je moguce da preskoce nekoga i dali je poslodavac postupio ispravno?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija