Jump to content

Zrm

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

Sve što je Zrm objavio

  1. Jeli mi netko može reći o čemu je ovdje riječ? Ovo sam danas dobio i ne znam što je. https://imgur.com/a/pRa4r6D Unaprijed hvala.
  2. Nemogu vjerovati. Prizemlje se prvo sagradilo, te nakon par godina taj 1 kat. Oni imaju svoj ulaz te mogu provuci kanalizaciju, isto kao i cijevi i kabele. I sada ja moram patiti jer ih on nece maknuti tj jer bi ga doslo vremena i novaca, a ja koji moram gledati kako mi iza kuce vire 2 cijevi i kabeli onda kabel koji ide preko pola kuce i jos ona cijev sa tarace ide ravno dole u kanalizaciju s vanjske strane koja ima rupu od 10 cenata pa ja moram stavljati tu izolir traku da se ne cuje smrad od kanalizacije i ja tu ne mogu nista u svojoj kuci i na svojoj zemlji, stvarno nemogu vjerovati. I kako ide taj ugovor uopce? Ako sam ja vlasnik prizemlja i vlasnik zemlje oko prizemlja, a susjed je vlasnik 1 kata i vlasnik je zemlje oko 1 kata pa zar nismo podjeljeni samim time sto smo vlasnici svojih djelova? Edit: Da ostane kako jest, da pokusam prikriti, opet: Moram zabetonirati tu cijev od vode, kabel od struje i telefona, cijev od oborine i vode sto bi opet po ovome napisanom gore odgovoru bilo protiv zakona. (Ne mislim doslovno zabetonirati nego napraviti kvadrat od betona i staviti na taj dio i opiturati da ne izgleda ruzno kao i sada, i da oduzimam svoj dio zemlje samome sebi -.-) Idem staviti kamen na zid kuce (svoga prizemlja) opet ne mogu jer je kabel uza zid i nemoze se otpustiti. Druga cijev od oborine, ista stvar, nemoze se staviti kamen (opet, sami beton) jer je cijev uza zid, a kuca radena 60tih, znate i sami kako se tada radilo... da hocu staviti izolaciju ni to ne mogu od cijevi...sto onda? Opet ja moram placati da micu cijev 10 cenata vanka da onda ne mogu ni prolaziti kako treba. Molim da mi netko na ovo odgovori, pogotovo na boldano, hvala. (cak sam napravio neki prikaz iz zraka) Ovo je kuca,a ne zgrada, valjda zakon govori drugacije.
  3. Pozdrav, Zivim u prizemlju i preko moje kuce i zemlje prolazi od susjeda: 1x kabel od telefona 2x cijevi za oborine (s njihove tarace na vrhu, koja jedna ide ravno dole u moju kanalizaciju) 1x cijev od vode 1x kabel od struje 1x kanalizacija (oni su spojeni na moju kanalizaciju) Sve navedeno ide s vanjske strane osim kanalizacije koja je moja i ide ispod moga puta. Prilozio sam sliku kako sam najbolje znao, samo napomena ova zelena crta je uz njihov zid, ali i dalje na mojoj zemlji. Zid je granica i njihov je te smatram da sve uza zid s moje strane trebaju staviti na svoju stranu. Jeli mi netko moze pomoci i reci kako da susjed sve ovo gore navedeno makne na svoju stranu i napravi svoju kanalizaciju? Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija