Jump to content

Bbobina1

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Ovisno što se smatra puno. Prihvatljivo bi mi bilo 2500 kuna, prema odluci i matemetici bi mogao tražiti i 2400,što je zanemarivo za jedan mjesec. Ali se ne zna koliko će situacija potrajati.
  2. Kako su obustavljene sve aktivnosti odlukama mjerodavnih, dodatne aktivnosti su obustavljene, a tako je obustavljeno i plaćanje članarine. Prilikom sporazumnog razvoda braka kod utvrđivanja iznosa alimentacije smo se vodili tablicom ministarstva. Kako su moji prihodi trenutno umanjeni, a imam također svoje obaveze, smatram da je u redu da se i u ovom slučaju vodimo tablicom.
  3. Dobar dan, Ovim putem vas molim ako mogu dobiti primjerak prijedloga za smanjanje alimentacije. Naime, sudskom odlukom od 2018. godine mi je dosuđena alimentacija u visini 2.800 kuna, za dva djeteta. Što sam uredno plaćao. Moja primanja su bila 8.000 kuna neto. Nedavno smo u poduzeću dobili anekse gdje nam je plaća umanjena za 20% zbog loših poslovnih rezultata, a sve posljedica COVID19 virusa. Bivšu suprugu sam zamolio za privremenu korekciju između nas dok se plaća ne vrati na staru, ali ne želi niti čuti jer zahtjeva i veći iznos od onoga koji sam plaćao pozivajući se na tablicu, jedno djete je 6, drugo 8 godina satrosti. Uz alimentaciju sam plaćao i plivanje za starijeg, te Judo za obojicu, suma 850 kuna.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija